Wltoys 184016 Mad Max brushless

  • Liten 1/18 skala buggy RTR
  • Borstlös motor topphastighet +70km/h
  • Kraftig metall chassi
1490,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842920

Låt oss presentera WLtoys 184016 Mad Max brushless! En av de allra senaste modellerna som rullat ut från WLtoys! Bilen är utrustad med ett borstlöst motorsystem för att kunna få bilen att gå fort! Både chassi och drivaxlar och stötdämpare i metall för en lite mer hållbarare konstruktion.

 

Snabb bil, byggd för att gå snabbt!
WLtoys har inte snålat på krutet när det kommer till 184016 Mad Max brushlesses. Bilen må vara liten 1/18 skala ca 26cm lång, men låt inte den lilla storleken skrämma dig. Wltoys har satt in en borstlös 2835 3400kV motor kombinerat med en 35A ESC, som får bilen att nå runt 70km/h med det inkluderade batteriet direkt ur kartongen utan några modifieringar från användarens sida! Dessutom har bilen 4-hjulsdrift för en stabilare körning.

 

Liten men gedigen!
Mad Max må var liten, men den är byggd likt riktiga hobby bilar. Chassi och drivaxlar i metall, kullager runt om, 12mm hex vid hjulen vilket gör att man kan montera andra däck om man skulle vilja göra det. Stötdämparna är metall och justerbara och redo för olja om man skulle vilja få dom mjukare.

 

2,4Ghz radiosystem
För att kunna kontrollera en sådan här snabb bil krävs ett bra radiosystem. Bilen är utrustad med en separat mottagare vilket är ovanligt på bilar i denna storlek och prisklass. Mottagaren pratar med radiokontrollen på 2,4GHz bandet vilket är standard på Hobby RC-bilar. Detta gör det möjligt till att kunna köra flera samtidigt utan att det blir störningar och distansen mellan bilen och radiokontrollen går upp till 100m. Bilen är snabb så en fördel med denna radiokontrollen är att man kan dra ner topphastigheten väldigt enkelt.

 

Bilen levereras RTR (Ready-to-run)
Medföljer gör ett uppladdningsbart Li-Po 7,4V 1500mAh batteri, enkel USB Li-Po balansladdare och en radiokontroll. Ladda upp batteriet, sätt in 4xAA batterier i radiokontrollen (medföljer ej) sen är det bara ut och köra! Tänk på att bilen är snabb och kraftfull så ta det lugnt i början!

 

Reservdelar, extrabatterier och tillbehör hittar ni under fliken ”Reservdelar och tillbehör”.

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/18
Størrelse (LxBxH) (mm) 263x180x108
Modell Buggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 70
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 184016

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wltoys 184016 Mad Max brushless
Din vurdering: