Wltoys 184016 Mad Max brushless

Delenr
842920
På lager
Oversikt
  • Radiostyrd buggy i 1/18 skala RTR
  • Borstlös motor topphastighet +70km/h
  • Kraftig metall chassi och 4-hjulsdrift
1499,-

Enkel betalning med Klarna

30 dagars öppet köp

Snabba leveranser

Låt oss presentera RC bilen WLtoys 184016 Mad Max brushless! En av de allra senaste radiostyrda modellerna som rullat ut från WLtoys! RC Bilen är utrustad med ett borstlöst motorsystem för att kunna få bilen att gå fort, riktigt fort! Både chassi, drivaxlar och stötdämpare i metall för en lite mer hållbarare konstruktion. Detta är en fantastiskt rolig radiostyrd bil att köra men man få ta det försiktigt för den är riktigt snabb!

Snabb radiostyrd bil, byggd för att gå snabbt!

WLtoys har inte snålat på krutet när det kommer till 184016 Mad Max brushlesses. Bilen må vara liten 1/18 skala ca 26cm lång, men låt inte den lilla storleken skrämma dig. Wltoys har satt in en borstlös 2835 3400kV motor kombinerat med en 35A ESC, som får bilen att nå runt 70km/h med det inkluderade batteriet direkt ur kartongen utan några modifieringar från användarens sida! 70km/h för en radiostyrd bil i denna storlek är riktigt, riktigt snabbt! Dessutom har bilen 4-hjulsdrift för en stabilare körning.

Liten men gedigen!

Mad Max må var liten, men den är byggd likt riktiga radiostyrda hobby bilar. Chassi och drivaxlar i metall, kullager runt om, 12mm hex vid hjulen vilket gör att man kan montera andra däck om man skulle vilja göra det. Stötdämparna är metall och justerbara och redo för olja om man skulle vilja få dom mjukare och stabilare.

2,4Ghz radiosystem

För att kunna kontrollera en sådan här snabb RC bil krävs ett bra radiosystem. RC Bilen är utrustad med en separat mottagare vilket är ovanligt på bilar i denna storlek och prisklass. Mottagaren pratar med radiokontrollen på 2,4GHz bandet vilket är standard på Hobby RC bilar. Detta gör det möjligt till att kunna köra med kompisar och deras radiostyrda bilar samtidigt utan att det blir störningar och distansen mellan bilen och radiokontrollen går upp till 100m. Bilen är snabb så en fördel med denna radiokontroll är att man kan dra ner topphastigheten väldigt enkelt via ett litet reglage som heter TH.D/R.

RC Bilen levereras RTR (Ready-to-run), 99% redo att köra

Medföljer gör ett uppladdningsbart Li-Po 7,4V 1500mAh batteri, enkel USB Li-Po balansladdare och en radiokontroll. Ladda upp batteriet med medföljande laddare, och det enda som behövs göras sen är att sätt in 4xAA batterier i radiokontrollen (medföljer ej). Vi rekommenderar att man köper med våra uppladdningsbara AA batterier från Modr, perfekt till RC! Tänk på att bilen är snabb och kraftfull så ta det lugnt i början, börja köra på öppna ytor med så lite hinder som möjligt. Extra batterier, tillbehör och reservdelar till denna RC bil hittar ni under respektive flik.

Kolla in dessa videos på den supersnabba buggyn Wltoys 184016 Mad Max

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/18
Størrelse (LxBxH) (mm) 263x180x108
Modell Buggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 70
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 184016

Här hittar du passande reservdelar till denna produkt

Här hittar du passande batterier och laddare till denna produkt

Här hittar du passande tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wltoys 184016 Mad Max brushless
Din vurdering: