UDIRC UDI005 Arrow

Rating:
91%
  • Snabb, fräck båt på hela 63cm
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 40 km/h
1690,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841150

Stor och häftig borstlös RC-båt som fullkomligen flyger fram över vattnet! Här får mycket action, hög fart och snabba kurvor. Arrow har en topphastighet på hela 40 km/h! Med den här båten tillåts du verkligen testa gränserna. Fullproppad med finesser och smarta funktioner för säker körning.

Räta upp båten vid kantring
Arrow har en finurlig funktion som gör att om båten hamnar upp och ned, kan du via kontrollen vända den upprätt igen. Det här innebär att du inte behöver oroa dig för kantringar när du kör. Bara vänd båten upprätt genom att gasa till så vänder båten på sig själv och är redo för annu mer action!

Kontrollen varnar om du åker för långt bort
Ytterligare en smart funktion med Arrow är att om du skulle hamna längre bort än räckvidden på kontrollen, varnas du via kontrollen i god tid. Då riskerar du inte att båten skenar utan kan i lugn och ro vända båten och köra den närmare dig. Kontrollen har en räckvidd på hela 150 meter, vilket är ett stort avstånd ute på vattnet. Kontrollen ligger på 2,4GHz frekvensen vilket gör att man kan köra flera samtidigt utan störningar.

Supersnygg design
Arrow sticker verkligen ut med sin sportiga och snygga design. Den är hela 63 cm lång! Det här är en båt man gärna vilar ögonen på. Därför medföljer också ett stativ som du kan ställa båten på om du vill ha den i bokhyllan när du inte är ute och kör.

Ready-to-run
När du köper Arrow levereras den ready-to-run, vilket innebär att du har allt du behöver för att ge dig ut och köra. Du behöver enbart köpa till 4 st AA-batterier till kontrollen, ladda batteriet och sedan kan du bege dig till närmsta vattendrag och njuta.

Levereras med ett uppladdningsbart batteri
Arrow kommer med ett kraftigt uppladdningsbart batteri, ett 3S 11,1V 2600mAh Li-Po med XT60-kontakt. Detta batteri i komination med den borstlösa motorn ger en topphastighet på 40km/h och en körtid på ca 10min. Gör dig redo för en galet rolig stund vid sjön!

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Størrelse (LxBxH) (mm) 630x170x110
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 40-45
Materiale Støpt plast
Motor Børsteløs
Skrogtype V-skrog
Lader DC 230V (inkludert)
Batterikontakt XT60
Batterimål (LxBxH) (mm) 115x36x24,5
Batteri Li-Po 11.1V 2200mAH (medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI005

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UDI005 Arrow
Din vurdering: