Dune Buggy 1/10 Brushed i gruppen Alle produkter / Radiostyrt & Drone / Biler / Elektrisk drevne / BSD Racing hos Hobbex (808121)
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed
Dune Buggy 1/10 Brushed

Dune Buggy 1/10 Brushed

ArtNr:
808121
Kul buggy fra BSD
BSD Dune Buggy Pro er den nyeste rc bilen fra  BSD Racing. Og hvilken bil det er! Dette 4-hjulstrekk 1/10 Buggy gir deg alt du kan ønske i tillegg med en cocky og eksklusive kroppen, noe som gir et unikt utseende sammenlignet med konvensjonelle buggies.Beskyttet mot støv og grus
Det nye designet gjør at de indre delene er beskyttet i større grad mot grus. Bilen er utstyrt med blant annet børsted motorsystemer , fuktighet beskyttet motor kontroller, to differensialer, justerbare oljefylte støtdempere, ekstra kraftig fuktbeskyttet servostyring og en velutstyrt 2,4 GHz sender!

Buggy i den rätta storleken!
BSD Dune Buggy Pro är i skala 1/10 och är den populäraste storleken men ska inte förväxlas med små 1/10 bilar. BSD är välkända för att bygga 1/10 bilar i XL storlek och med sina 43 cm i längd blir Dune Buggy Pro en bjässe på grusplanen.

Kör så det ryker!
Tack vare 4-hjulsdriven lina kommer din Dune Buggy Pro att åka snabbt över asfalt och grus. Lägg därtill en r/c bil med låg markfrigång så har du en hobbybil utöver de vanliga.
                   
Störningsfri körning!
BSD Dune Buggy levereras med en modern 2,4GHz-sändare och installerad mottagare. Med ett 2,4GHz system slipper du många av de störningsproblem som kunde uppstå med de äldre sändarna som använde AM- eller FM-teknik. En annan stor fördel är att det inte finns några begränsningar för hur många ni är som kan köra samtidigt och det finns inga frekvenser att hålla reda på. Sändaren knyts till mottagaren (redan gjort på fabriken) och sedan är det bara att köra iväg och njuta av Dune buggys kvicka acceleration. På sändaren kan du dessutom ställa in bilen på mängder av olika sätt.
                                                             
En seriös r/c bil!
Denna 1/10 Buggy är verkligen ingen enkel standardbil som du hittar i leksaksbutiker utan BSD Dune Buggy Pro är en seriös R/C-produkt för hobbybruk - En riktig radiostyrd bil!! Både fram- och bakvagn är fullt justerbara så att du kan ändra hjulvinklar mm. Precis som på en riktig fullskala racerbil kan du testa dig fram för att hitta den perfekta inställningen. Ändra t ex camber-vinklarna (däckens lutning inåt) och se om du kan få lite bättre grepp i bakvagnen. Stötdämparna är oljefyllda och även gängade för snabb och enkel justering så att du t ex, om så önskas, kan anpassa bilens fjädring och markfrigång till vägunderlaget.                                                            

Sammanfattning egenskaper:
• Däck med kraftigt mönster - färdiglimmat på fälg
• 4st kraftiga oljestötdämpare
• Konstant 4-hjulsdrift
• Fuktskyddat  styrservo
• 7,2 1800mAh NiMh ack
• Borstad motor
• 2,4 GHz radiosystem

OBS! Behöver kompletteras med: 4st R6(AA) batterier till sändaren.
1790.-
Delbetaling fra 185.-/måned
Prøv først, betal senere. Les mer

Populære tilbehør

Omdømme ( st)
Vennligst legg igjen en anmeldelse etter ditt kjøp! Vi har ingen mulighet til å svare på spørsmål via vurderinger. Er det noe du lurer på om produktet, anbefaler vi at du tar kontakt med vår kundeservice.

Skriv en vurdering
Vi bruker cookies. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruken av cookies. OK