BSD BS232R Rampage XTE Grön

Rating:
80%
  • Kraftull Moster Truck i stor 1/10 skala
  • Rejäl borstlös 3674 2950kV motor
  • Levereras utan batteri & laddare
3490,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842539

Låt oss presentera Rampage XTE en av de allra senaste bilarna från välkända märket BSD Racing! Rampage XTE är en supersnabb monster truck för dig som vill ta klivet upp och köra en mer avancerade & extremare typ av RC-bil. Rampage XTE har en toppfart på hela +70 km/h och har en robust och kraftig konstruktion. Den här bilen är som skapt för att testa gränser!

Ett nytt monster har entrat RC-världen!
Utrustad med ett tufft förstärkt chassi, kraftig drivlina i metall, rejäla off-road däck så är Rampage XTE redo att utmanas! Detta är en stor bil i skala 1/10 och är nästan en halv meter lång! Med stora däck och oljefyllda stötdämpare tar den sig fram över alla typer av underlag och den ser verkligen mäktig ut när den fullkomligt flyger fram över asfalts eller grusplanen.

Accelerera på bakhjulen
Elektroniken i Rampage XTE skojar man inte bort, den är utrustad med ett 120A reglage och en kraftig borstlös 3674 2950kV motor. Tillsammans med ett 3s-batteri får du så pass mycket kraft att bilen går upp på bakhjulen vid fullt gaspådrag. Baktill på bilen sitter en wheelie bar, för att motverka att bilen slår runt men Rampage XTE har mycket kraft att ibland hjälper inte ens wheelie baren. Det är en otroligt fräck syn att se Rampage XTE accelerera fram på bakhjulen.

4-hjulsdrift och rejäla stötdämpare
Utrustad med en kraftig drivlina, 4-hjulsdrift, riktigt rejäla däck med bra grepp för alla typer av underlag detta kombinerat med rejäla oljefyllda stötdämpare gör att denna Monster Truck tar sig fram överallt, i all terräng, under alla förhållanden! Gör dig redo för långa wheelies, många donuts på grusplanen!


Levereras som RTR
Rampage XTE levereras ready-to-run, men utan batteri och laddare. Bilen kan köras på ett 7,4V 2S eller ett 11,1V 3S batteri med T-Kontakt. Har du kört lite RC-Bilar tidigare så börja med ett 7.4V 2S Li-Po, har du kört en del RC-Bilar och känner dig säker på detta så kör med ett 11.1V 3S Li-Po. Vi rekommenderar 3300-6000mAh batterier.

*Batterier och andra tillbehör hittar du under tabben Reservdelar och tillbehör.

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren, Profesjonell
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 538x385x193
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Toppfart (km/t) 70
Justerbar hastighet Nei
Motor Børsteløs
Motorstørrelse 3674
ESC 120A
Steering servo 15kg metalldrev
Lader Ikke inkludert
Batteri Medföljer ej
Batterimål (LxBxH) (mm) 145x49x48 (max)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke BSD Racing
Varemerke delenr BS232T

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:BSD BS232R Rampage XTE Grön
Din vurdering: