Firefox C129 Blå

  • Liten tuff 4ch RTF helikopter
  • 6-axligt gyrosystem för stabilare flygning
  • Flyg upp till 15 minuter på en laddning
790,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842907

Firefox C129 är en ny fräck helikopter för oss på Hobbex!

 

Liten enkel helikopter
Detta är en mikrohelikopter som är så liten att den får plats i handen, trots den lilla storleken så är den full av funktioner för att göra den rolig och relativt lätt att flyga. Utrustad med ett 6-axliga gyrostabiliseringsenheten ger den en stabilitet som inte setts i många helikoptrar av denna storlek tidigare. Den medföljande 2,4GHz-sändaren ger dig full kontroll över helikoptern. Den låter dig enkelt lyfta/åka uppåt eller landa/åka neråt, flyga bakåt och framåt, flyga åt vänster och höger och rotera åt vänster/höger runt sin egen axel. Du kan också välja om du vill flyga läge 1 eller läge 2, och det finns även ett reglage för att öka hastigheten.

 

Perfekt för nybörjaren
En av funktionerna som kommer att hjälpa nybörjare oerhört är en knapp för automatisk start och landning, ett enda tryck på enknappsknappen gör att helikoptern lyfter till en höjd av cirka 1,5 meter, tryck på samma knapp igen och det kommer säkert att landa igen. Sedan finns det "Altitude Hold", detta styrs via en barometrisk sensor, helikoptern kommer att hålla vilken höjd du ställer in och stannar där när gasspaken är inställd på neutral. För att flytta till en ny höjd flyttar du helt enkelt gasspaken uppåt eller nedåt tills du når den höjd du vill ha, sätt tillbaka spaken till neutral och den kommer att stanna där tills du flyttar gasspaken igen. En nödstoppsfunktion tillhandahålls också, tryck och håll nere höjdknappen i 3 sekunder och detta kommer att stoppa motorn omedelbart.

 

Snygg kraftfull designe
Firefox C129 är byggd för att minska risken för skador vid en krasch, vilket gör den till ett enklare val för en nybörjare att testa på radiostyrd helikopter. Snygg fräck strömlinjeformad kropp, och rotorupphängning ökar även flygtiden på grund av mindre motstånd. Det medföljande Li-Po 3,7V (1s) 300mAh 25C modulbatteriet är snabbt och enkelt att installera och ger Firefox C129 en fantastisk rolig flygtur på upp till 15 minuter. Detta modulära batteri laddas med den medföljande USB-laddaren, detta ger en snabb och stabil laddningsprocess. Firefox C129 är tillverkad av högpresterande komponenter och material som ger styrka, är slagtåliga och gjorda för att hålla.

 

Extra batteri, reservdelar och tillbehör hittar ni under fliken "Reservdelar och tillbehör"

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 267x80x35
Span 248
Rekkevidde (m) 80-100
Modell Helikopter
Driftsett El
Kjøretid (min) 15
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3.7V (1s) 300mAh (medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Firefox
Varemerke delenr C129 Blue

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Firefox C129 Blå
Din vurdering: