Firefox BO-105 C186

  • Liten 4-kanals helikopter
  • Stabilt 6-axligt gyro för stabil flygning
  • Lättflugen helikopter för nybörjaren
1090,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842847

Firefox BO-105 C186 är en ny fräck helikopter för oss på Hobbex!

 


Stabil och snygg helikopter
Detta är en mikro helikopter som är så liten att den får plats i handen, trots den lilla storleken så är den full av funktioner för att göra den rolig och relativt lätt att flyga. Utrustad med ett 6-axliga gyrostabiliseringsenheten ger den en stabilitet, som inte setts i många helikoptrar av denna storlek tidigare. Den medföljande 2,4GHz-sändaren ger dig full kontroll över helikoptern. Den låter dig enkelt lyfta/åka uppåt eller landa/åka neråt, flyga bakåt och framåt, flyga åt vänster och höger och rotera åt vänster/höger runt sin egen axel. Du kan också välja om du vill flyga läge 1 eller läge 2, och det finns även ett reglage för att öka hastigheten.

 

Snygg och skalenlig
BO-105 C186 flyger inte bara stabilt utan den ser riktigt bra ut också. Många små detaljer runt om helikopterns kaross, LED lampa både fram och bak vilket gör att den nästan ser ut som en riktigt helikopter flyger i lyften. En riktigt trevlig helikopter att flyga både inne eller utomhus.

 


Perfekt för nybörjaren
En av funktionerna som kommer att hjälpa nybörjare oerhört är en knapp för automatisk start och landning, ett enda tryck på enknappsknappen gör att helikoptern lyfter till en höjd av cirka 1,5 meter, tryck på samma knapp igen och det kommer säkert att landa igen. Sedan finns det "Altitude Hold", detta styrs via en sensor, helikoptern kommer att hålla vilken höjd du ställer in och stannar där när gasspaken är inställd på neutral. För att flytta till en ny höjd flyttar du helt enkelt gasspaken uppåt eller nedåt tills du når den höjd du vill ha, sätt tillbaka spaken till neutral och den kommer att stanna där tills du flyttar gasspaken igen. En nödstoppsfunktion tillhandahålls också, tryck och håll nere höjdknappen i 3 sekunder och detta kommer att stoppa motorn omedelbart.

 


Snygg kraftfull designe
Firefox BO-105 C186 är byggd för att minska risken för skador vid en krasch, vilket gör den till ett enklare val för en nybörjare att testa på radiostyrd helikopter. Snygg fräck strömlinjeformad kropp, och rotorupphängning ökar även flygtiden på grund av mindre motstånd. Det medföljande Li-Po 7,4V (2s) 350mAh modulbatteriet är snabbt och enkelt att installera och ger BO-105 C186 en fantastisk rolig flygtur på upp till 15 minuter. Detta modulära batteri laddas med den medföljande USB-laddaren, detta ger en snabb och stabil laddningsprocess. BO-105 C186 är tillverkad av högpresterande komponenter och material som ger styrka, är slagtåliga och gjorda för att hålla.

 


Extra batteri, reservdelar och tillbehör hittar ni under fliken "Reservdelar och tillbehör"

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 235x80x70
Span 256
Rekkevidde (m) 80-120
Modell Helikopter
Driftsett El
Kjøretid (min) 15
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7.4V (2s) 350mAh (medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Firefox
Varemerke delenr C186

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Firefox BO-105 C186
Din vurdering: