Huina 1332 Dump Truck

Rating:
80%
  • Lampor & ljudeffekter
  • Dump Truck med tippfunktion
  • Enkel att använda 

RASKT


MORSOM

400,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841140

Ett måste för dig som gillar radiostyrda maskiner! Dump Truck 1332 fyller en viktig funktion på den lilla arbetsplatsen och hjälper till med såväl lastning av material som tippning. Med den här maskinen kan du forsla bort grus, sten och jord och tippa det på lämplig plats.

Lastbilen passar utmärkt att användas tillsammans med vår grävmaskin Excavator 1510. Grävmaskinen lastar Dump Truck 1332 med material som sedan kan köras till en annan plats och dumpas - hur coolt och verklighetstroget som helst!

6-kanals kontroll
Dump Truck 1332 kan köras av såväl nybörjare som mer erfarna förare. Kontrollen har 6 kanaler. Där kontrollerar du gas, broms och styrning, samt själva flaket. Det går snabbt att lära sig och det är kul att samarbeta om någon annan kör grävmaskinen. Här finns potential för en riktigt trevlig stund med familj och vänner!

LED-lampor för lastning i mörker
Längst fram på Dump Truck 1332 sitter LED-lampor som gör att du kan köra även i mörker. Det är väldigt effektfull att lasta och köra när LED-lamporna lyser på så väl Dump Truck som grävmaskin. Lastbilen är i skala 1/18 och har en borstad elmotor som ger mycket kraft.

Uppladdningsbart batteri medföljer
Ett uppladdningsbart 400mAh Ni-MH-batteri sitter monterat och klart i Dump Truck 1332. Batteriet räcker till ca 15 minuters effektiv körning. Sedan behöver batteriet laddas igen med den medföljande USB-kabeln. Kom ihåg att batteriet behöver laddas innan första körningen. Du behöver också köpa till 2 st AA-batterier till kontrollen.

Ready-to-run
Dump Truck 1332 levereras enligt vårt koncept Ready-to-run. Det innebär att bilen är helt komplett och monterad och klar. Du behöver bara packa upp bilen ur kartongen, ladda batteriet och sedan är du redo att ge dig ut och köra. Dump Truck 1332 utlovar många roliga och spännande stunder - antingen på egen hand eller tillsammans med andra maskiner.

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/18
Størrelse (LxBxH) (mm) 280x110x210
Modell Dump Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 400mAh 4,8V Ni-MH
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1332
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1332 Dump Truck
Din vurdering: