Evo-R

  • Oljefyllda stötdämpare
  • Fuktskyddad elektronik
  • Kraftigt 2s Li-Po 7.4V 4200mAh medföljer

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

2900,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841290

Evo-R är en superhäftig truggy som imponerar även på den mest inbitne RC-entusiasten. Med en längd på hela 56 cm är denna skala 1/8-bil något utöver det vanliga. Det här är den optimala kombinationen av en monster truck och en buggy. Den går snabbt, accelererar snabbt och är snabb i kurvorna. Även tuff terräng är inga konstigheter för Evo-R. Med oljefyllda stötdämpare och en kraftig drivlina i metall, är Evo-R ett perfekt val för dig som vill ha en rejäl rc bil.

Hög topphastighet
Tack var en borstlös elmotor på 3300Kv kommer Evo-R snabbt upp i hastigheter av 55 km/h. Vi kan lova att det är en mäktig syn att se denna stora bil fara fram i hög hastighet över terrängen. Ett uppladdningsbart Li-Po 2s-batteri på 4200mAh medföljer och ger bilen bra med kraft.

Rejäla däck och fräck design
Kolla in däcken på Evo-R. Här snackar vi rejäla däck som får gruset att spruta! Karossen har en mycket smakfull design som drar allas ögon åt sig. Bilen är självklart 4-hjulsdriven och alla elektronik är fuktskyddad, så att du kan köra i alla väder. En kontroll på 2,4 GHz medföljer. Frekvensen gör att du kan köra bilen tillsammans med andra RC-bilar utan att riskera att det blir radiostörning. Samla gänget och kör tillsammans!

Ready-to-run
Evo-R levereras ready-to-run, vilket innebär att bilen är helt komplett och färdigmonterad när du packar upp den. Innan första körningen behöver du ladda batteriet i bilen med den medföljande 230V-laddaren. Du behöver även komplettera med 4 st AA-batterier för kontrollen.

Justerbar hastighet
På kontrollen finner du ett reglage där du kan justera den maximala hastigheten på bilen. Du kan skruva ned den med upp till 50%. På så sätt blir bilen enklare att hantera för mindre erfarna förare eller om barnen ska få prova att köra.

 

 

Mer informasjon
Vekt (kg) 2.8
Farge Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/8
Størrelse (LxBxH) (mm) 560x345x230
Modell Truggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Motor type 3300Kv
ESC 50A
Steering servo 12kg metal gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 4200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 8065
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Evo-R
Din vurdering: