Volantex RC 761-4 Sport Cub 500mm

Rating:
88%
  • Fräckt nybörjarvänligt plan
  • 6-axligt stabiliserings gyro
  • Levereras med uppladdningsbart batteri
990,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842373

Radiostyrt flygplan i klassiskt utförande och med ett vingspann på 50 centimeter. Om du aldrig tidigare testat RC-flyg, är det här en perfekt modell för dig att börja med. Sport Cub från Volantex har ett nybörjarläge som gör det enkelt att flyga!

 

Tryck på en knapp och gör en loop
Sport Cub har en knapp på kontrollen som gör att du i nybörjarläget kan göra en loop genom att trycka på knappen. Om det verkar svårt att vända planet för att flyga tillbaka till landningsplatsen, finns det en knapp som vänder planet 180 grader. Det här gör Sport Cub till ett klockrent val för alla som vill lära sig flyga RC-flyg.

 

Tre flyglägen låter dig utvecklas som pilot
Sport Cub från Volantex RC ger dig tre olika flyglägen att växla mellan. Flygplanet har ett 6-axligt gyro som hjälper till att balansera planet och i nybörjarläget behöver du bära tänka på att styra. Planet håller höjden automatiskt i luften.

Mellanläget kallas för “erfaren” och här jobbar inte gyrot lika hårt, utan du som flyger måste på egen hand till viss del se till att planet håller höjden. Det här är ett utmärkt sätt att lära sig flyga radiostyrt flygplan!

Sista flygläget, expertläget, stänger av gyrot helt och hållet och det är du som styr planet helt själv. Med Sport Cub får du alltså det perfekta flygplanet om du vill lära dig att flyga RC-plan från grunden.

 

Packa upp och ge dig ut och flyg
Med Sport Cub är det enkelt att komma igång och flyga. Flygplanet är helt färdigmonterade och du behöver bara ladda upp det medföljande 400 mAh batteriet innan första flygningen. En laddkabel för USB medföljer. En laddning räcker till cirka 14 minuters underbar flygning.

 

2,4 GHz kontroll
Kontrollen sänder på 2,4 GHz och riskerar därmed inte någon radiostörning från andra enheter. Du kan flyga flera flygplan samtidigt. Samla vänner och familj och flyg tillsammans!

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 500
Lengde (mm) 350
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motor 10mm Coreless
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EAX76104R

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-4 Sport Cub 500mm
Din vurdering: