Volantex RC 761-11 BF109 E 400mm

  • Snyggt BF 109 plan
  • Tre flyglägen för nybörjare, erfaren och expert piloten
  • Levereras med uppladdningsbart batteri
990,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842678
BF 109 är ett av det mest producerade jaktplanen i historien, ca 33 900 flygplan byggdes och användes utav Tyskland under andra världskriget. BF109 var inte bara ett jaktplan utan användes även som eskortjaktplan, markattacker och spaningsflyg. BF 109 var ett mycket framgångsrikt plan för Tyskland, då det vann fler luftstrider under WW2 än något annat jaktplan. Ända nackdelen med planet var dess räckvidd då tanken inte var så stor, planet kom ca 580km på en fulltank.

6-axligt gyro gör flygningen enkel
Ta över spakarna och bli själv en BF 109 pilot! Flygplanet har tre olika lägen som hjälper dig att utveckla dina färdigheter som pilot. Välj mellan nybörjare, erfaren och expert. Med nybörjarläget jobbar planets 6-axliga gyro för att se till så att planet flyger stabilt i luften. Du fokusera på att lära dig styra planet och på att utföra grundläggande manövrar. Detta läge kräver ingen tidigare erfarenhet av RC-flyg.

Efter lite övning är du redo att gå över till nästa flygläge - erfaren. Här jobbar inte gyrot lika hårt och du får chansen att styra planet mer på egen hand. Det sista flygläget är expertläget och här är det du som flyger planet helt själv!

2,4 GHz kontroll medföljer
Volantex RC BF 109 levereras med en 4-kanals kontroll på 2,4 GHz. Det här är en hög frekvens som gör att du kan flyga planet utan att riskera radiostörningar från andra radiostyrda flygplan. Perfekt om du vill samla kompisgänget och flyga flera plan samtidigt. Kontrollen behöver 4 st AA-batterier (ingår ej).

Ready-to-run
Detta flygplan levereras komplett och färdigmonterat. Det enda du behöver göra för att komma i gång och flyga är att ladda upp det medföljande batteriet. Detta gör du enkelt med hjälp av USB-kabeln som också ingår. Batteriet räcker för cirka 14 minuters rolig och spännande flygning, innan det är dags att ladda batteriet på nytt.

Tillverkad i tålig EPP-plast
Volantex RC BF 109 är ett bra val för nybörjaren och konstruktionen är mycket robust. Flygplanskroppen är tillverkad av EPP-plast som är ett material som är känt för att vara mycket slagtåligt.

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 400
Lengde (mm) 317
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr EXA76111R

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-11 BF109 E 400mm
Din vurdering: