Volantex RC 761-12 Spitefire 400mm

Rating:
80%
  • Populära planet Spitfire
  • Tre flyglägen för nybörjare, erfaren och expert piloten
  • Levereras med uppladdningsbart batteri
1000,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842375

Spitfire, även kallad Supermarine Spitfire, den mest producerade och strategiskt viktiga brittiska ensitsiga jaktplanen under andra världskriget. Den har en elliptisk vingdesign med en tunn bäryta som, i kombination med Merlins effektiva tvåstegs kompressor, gav den exceptionell prestanda på höga höjder.

Är du sugen på att testa på RC-flyg? Då är detta flygplan från Volanex RC ett perfekt val för dig! Flygplanet är lätt att flyga och passar bra för såväl nybörjare som mer erfarna utövare. Detta tack vare de tre olika flyglägen som du kan växla mellan. Många roliga stunder utlovas med detta prisvärda flygplan!


6-axligt gyro gör flygningen enkel
Bli själv enkelt en Spitfire pilot! Flygplanet har tre olika lägen som hjälper dig att utveckla din färdigheter som pilot. Välj mellan nybörjare, erfaren och expert. Med nybörjarläget jobbar planets 6-axliga gyro för att se till så att planet flyger stabilt i luften. Du fokusera på att lära dig styra planet och på att utföra grundläggande manövrar. Detta läge kräver ingen tidigare erfarenhet av RC-flyg.

Efter lite övning är du redo att gå över till nästa flygläge - erfaren. Här jobbar inte gyrot lika hårt och du får chansen att styra planet mer på egen hand. Det sista flygläget är expertläget och här är det du som flyger planet helt själv!

2,4 GHz kontroll medföljer
Volantex Spitfire levereras med en 4-kanals kontroll på 2,4 GHz. Det här är en hög frekvens som gör att du kan flyga planet utan att riskera radiostörningar från andra radiostyrda flygplan. Perfekt om du vill samla kompisgänget och flyga flera plan samtidigt. Kontrollen behöver 4 st AA-batterier (ingår ej).

Ready-to-run
Detta flygplan levereras komplett och färdigmonterat. Det enda du behöver göra för att komma igång och flyga är att ladda upp det medföljande batteriet. Detta gör du enkelt med hjälp av USB-kabeln som också ingår. Batteriet räcker för cirka 14 minuters rolig och spännande flygning, innan det är dags att ladda batteriet på nytt.

Tillverkad i tålig EPP-plast
Volanex RC Spitfire är ett bra val för nybörjaren och konstruktionen är mycket robust. Flygplanskroppen är tillverkad av EPP-plast som är ett material som är känt för att vara mycket slagtåligt.

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Span 400
Modell Fly
Kjøretid (min) 14
Motor 10mm Coreless
Motortype Coreless
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 360mAh (medföljer)
Batterikontakt Molex 2-pin 2.0mm pitch
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Volantex RC
Varemerke delenr exa76112r

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Volantex RC 761-12 Spitefire 400mm
Din vurdering: