WLtoys 104310 Grizzly

  • RC Bil i skala 1/10 (47cm lång)
  • Enkel att använda
  • Upp till 20min körtid
699,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841167

Wltoys 104310 - RC bil för den yngre nybörjaren

Gör dig redo för ett äventyr över stock och sten! Detta är Wltoys 104310 som vi valt att kalla för Grizzly. 104310 Grizzly är en stor RC crawler med rejäla däck och fräck design. Det här är en av våra mest populära och prisvärda RC bilar i skala 1/10. Här får du mycket bil för pengarna.

Fyrhjulsdriven radiostyrd terrängbil

Wltoys 104310 har stora mönstrade däck som ger bra grepp på alla underlag. Den här bilen har en toppfart på 15 km/h, vilket gör den lätt att kontrollera. Fyrhjulsdriften gör att väghållningen blir galant och att hjulen inte börjar spinna i första taget.

Robust och tålig konstruktion

Detta är en radiostyrd bil som du kan ta ut svängarna i ordentligt och Wltoys 104310 Grizzly utmanar dig mer än gärna på tuff terrängkörning. En crawler är en typ av RC bil som kan användas i många olika miljöer. Gillar du att köra på asfalt eller grus? Då fungerar denna radiostyrda bil perfekt. Och när du får feeling och vill ta en avstickare ut på skogsstigen, fungerar RC bilen precis lika bra.

Perfekt för nybörjaren

Grizzly levereras komplett och ready-to-run. Ingen montering krävs. Det enda du behöver göra är att komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen samt ladda batteriet i bilen innan första körningen. Sedan är du redo att ge dig ut och köra. Grizzly är en grym bil som passar hela familjen. Turas om att köra och utmana varandra på trixiga banor och roliga hopp. Med Grizzly kan hela familjen vara med och njuta av spännande och rolig RC-körning.

Kör flera samtidigt utan störningar

Det bästa med radiostyrd bil är ju att man kan umgås med flera likasinnade samtidigt, så även med WLtoys 104310 Grizzly! RC Bilen levereras med en radiokontroll på 2,4GHz vilket gör att man kan köra flera samtidigt utan att signalen bryts eller störs ut. Perfekt om man är ett gäng och ska ut i skogen för att Crawla!

RC bilen levereras 99% körklar

När du köper Wltoys 104310 sitter ett uppladdningsbart batteri på 1200mAh monterat i RC bilen. Batteriet räcker till ungefär 20 minuters körning, innan det behöver laddas upp på nytt. Du laddar enkelt upp batteriet med den medföljande USB-kabeln, som du kan ansluta till valfri USB-anslutning. Något som inte medföljer är AA batterier till radiokontrollen, där rekommenderar vi att man köper till våra kraftiga uppladdningsbara AA batterier från Modr, perfekt för RC!

Kolla in videos på WLtoys 104310

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 472x270x227
Modell Crawler
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 15
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 1200mAh 7,4V Li-Ion
Batterimål (LxBxH) (mm) 70x37x18,75
Batterikontakt JST SM 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 104310

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 104310 Grizzly
Din vurdering:

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Här hittar du passande batterier och/eller laddare till denna modell