Himoto Bowie brushless

  • Borstlös motor & 4-hjulsdrift
  • Oljefyllda stötdämpare
  • Topphastighet 55km/h

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

2400,-
Tilgjengelighet: På lager
Only 1 left
Delenr
841287

Gör dig redo för extrema hastigheter och en bil som fullkomligen flyger fram över grusplanen! Mycket kompetent bil som tagits fram för tuffare förhållanden och för alla actionälskande RC-entusiaster. Bowie Pro är en monstertruck med en topphastighet på hela +55 km/h. Här behöver du verkligen hålla tungan rätt i mun när du rattar. Ta din körning till nästa nivå med denna mycket kompetenta RC-bil.

Snabb med exceptionell väghållning
Med oljefyllda stötdämpare och drivaxlar i metall, är Bowie Pro påkostad och tillverkad för extrem körning. Det här är en bil som har utvecklats för att utmana dig som förare. Ta med den till närmsta grusplan och se se bilen sladda fram med gruset sprutandes. Du kan köra över ängar och gräsmattor och även på asfalt. Ta med kameran och du kommer garanterat fånga många fräcka och actionfyllda bilder.

Stor bil med fyrhjulsdrift
Bowie Pro är en stor monstertruck i skala 1/10. Med en längd på hela 42 cm, stora däck och häftig kaross, ser den verkligen monstruös ut. Elektroniken är fuktskyddad för att du ska kunna köra i alla väder. Bilen klarar utan problem att åka genom gyttjepölar och på vått underlag. Det är en häftig syn att se Bowie Pro fara fram och fräsa upp stora spår i lervällingen.

Tävla mot kompisarna
Kontrollen som levereras tillsammans med Bowie Pro är på 2,4 GHz, vilket gör gör att ni kan köra flera bilar samtidigt, utan att riskera radiostörningar. Det här är en perfekt bil om ni vill tävla mot varandra eller bara köra tillsammans. Här utlovas många roliga och fartfyllda stunder!

Packa upp, ladda och kör
Bowie Pro levereras enligt vårt koncept ready-to-run. Det betyder att bilen levereras komplett och färdigmonterad. Du behöver bara packa upp den, ladda batteriet och ge dig ut och köra. I bilen sitter ett färdigmonterat laddningsbart batteri på 2000 mAh. Laddare medföljer. Till kontrollen behövs 4 st AA-batterier (medföljer ej).

  

Mer informasjon
Vekt (kg) 3.6
Farge Grønn
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 422x355x163
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 12
Toppfart (km/t) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri LiPo 7,4V 2000mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Himoto
Varemerke delenr EIOMTL231805
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Himoto Bowie brushless
Din vurdering: