Huina 1571 Ball Grab

  • Greppklo i metall
  • LED-lampor och ljudeffekter
  • Enkel att köra

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

500,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841146

Radiostyrd grävmaskin med greppklo som kan plocka upp många olika sorters föremål. Den här modellen är stor och robust med en höjd på hela 65 cm. Lätt att köra och med en körtid på hela 30 minuter!

Här får du många roliga och händelserika stunder fyllda med tuffa utmaningar! En radiostyrd grävmaskin är kul för såväl vuxna som barn. Det är en häftig känsla att se maskinen arbeta och känna hur du är den som håller i spakarna och har kontrollen.

LED-lampor och ljudeffekter
Ball Grab Huina 1571 har LED-lampor som skapar en riktigt fräck effekt om du vill köra grävmaskinen i mörker. Tillsammans med de inbyggda ljudeffekterna blir det en häftig upplevelse. Lys upp arbetsplatsen och se hur grävmaskinen på ett effektfullt sätt arbetar med greppklon.

Robust greppklo i metall
Ball Grab Huina väger hela 1,3 kg, vilket gör att den står stadigt på marken, även när du lyfter lite tyngre saker. Greppklon är i metall, vilket förstärker känslan av maskinens styrka. Här kan du höra hur metallen klingar mot marken när du sänker ned greppklon.

Uppladdningsbart batteri medföljer
Den här grävmaskinen levereras färdigmonterad med ett inbyggd uppladdningsbart batteri. Batteriet är ett 400mAh Ni-MH-batteri. Batteriet behöver laddas innan första körningen. Laddning utförs enkelt genoma att använda den medföljande USB-kabeln.

Gör dig redo för spännande utmaningar
Med en radiostyrd grävmaskin riskerar du aldrig att bli uttråkad. Endast din egen fantasi sätter gränsen för vad du hittar på för spännande utmaningar för din Ball Grab Huina. Grävmaskinen drivs med en borstad elmotor som ger bra med kraft åt larvfötterna. Det enda du behöver göra för att komma igång är att ladda upp det inbyggda batteriet och sätta i 2 st AA-batterier i kontrollen (medföljer ej) - sedan är du redo att ge dig ut!

Mer informasjon
Vekt (kg) 1.3
Farge Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 650x170x510
Modell Ball Grab
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 30
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 400mAh 7,2V Ni-MH
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1571
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1571 Ball Grab
Din vurdering: