Huina 1583 Wheel Loader

  • 10 olika funktioner
  • Konstruktion i full-metall
  • LED-lampor och ljudeffekter

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

2700,-
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Delenr
841143

Superhäftig hjullastare till stor del tillverkad i metall. Här får du ett arbetsfordon med mycket kraft och många grymma funktioner. Hjullastaren väger hela 4,8 kg och har en längd på 57 cm. Det här är ett fordon som både syns och hörs. Inbyggda ljudeffekter och LED-belysning gör Wheel Loader 1583 mycket verklighetstrogen.

10 olika funktioner
Den här hjullastaren har 10 olika funktioner på kontrollen. Med 4-hjulsdrift och en stark motor kan du forsla även tyngre laster uppför branta sluttningar. Den metalliska skopan som skrapar mot underlaget ger ett helt underbart ljud och en häftig känsla. Du styr skopan via kontrollen och där kontrollerar du också LED-belysningen. Lamporna ger ett stämningsfullt ljus om du arbetar i mörker.

Kombinera med andra arbetsfordon
Du kan med fördel kombinera Wheel Loader med några av våra övriga arbetsfordon. Varför inte använda den för att lasta vår Dump Truck 1582? Hur häftigt som helst att se två maskiner samverka. Också ett underbart sätt att umgås med vänner och familj.

Ready-to-run
När du köper Wheel Loader 1583 så levereras den helt komplett och färdigmonterad. Fordonet har ett inbyggt uppladdningsbart 2000 mAh 7,4V Li-Ion-batteri som ger en total körtid på cirka 30 minuter per laddning. Innan du kör med Wheel Loader 1583 för första gången behöver du ladda batteriet med hjälp av den medföljande USB-laddaren. Laddaren kan kopplas in i valfritt USB-uttag, såsom en mobilladdare eller en dator. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier (ingår ej).

Utmana dig själv och utvecklas
Man lär sig mycket av att köra med en radiostyrd hjullastare. Det här är en hobby som är både utmanande och avkopplande. Ganska långt ifrån traditionella RC-bilar. Här handlar det istället om att lära sig manövrera en traktor och dessutom att hantera själva skopan, vilket inte är helt enkelt i början. Här finns möjlighet för den som vill att verkligen utvecklas.

.

Mer informasjon
Vekt (kg) 4.8
Farge Gul
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 570x200x270
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 30
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 2000mAh 7,4V Li-Ion
Batterikontakt XT30
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Huina
Varemerke delenr 1583
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Huina 1583 Wheel Loader
Din vurdering: