Remo Hobby 1035 M-Max brushless

Rating:
78%
  • Borstlös motor
  • Fuktskyddad elektronik
  • Kraftigt batteri medföljer
1990,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841161

Mäktig monster truck som bjuder på både styrka och fart. M-Max 1035 brushless har en borstlös motor som genererar en topphastighet på hela 45 km/h! Det här är alltså inte någon bil för söndagsåkaren. Bilen är i skala 1/10 och hela 45 cm lång. Med en vikt på över 2 kg står M-Max Pro stadigt på marken och tar sig över även de tuffaste av hindren.

Sätt M-Max brushless på prov och utmana dig själv
M-Max brushless är en exemplarisk bil för dig som gillar utmanande körning. Att köra RC bil är ingenting du lär dig över en natt. Ju mer du övar desto bättre kommer du bli på att tajma hoppen och ta dig över stock och sten utan att tappa kontrollen på bilen. Den här bilen antar utmaningen och gör dig aldrig besviken. De oljefyllda stötdämparna och de stora däcken gör M-Max Pro till det självklara valet även för de mest erfarna RC-entusiasterna.

Fuktskyddad elektronik för körning i alla väder
Elektroniken i M-Max brushless är fuktskyddad, vilket innebär att du kan köra bilen även när det är riktigt dåligt väder. Lerpölar och snöslask utgör inget hinder för denna orädda monster truck. Njut av att se bilen forcera hinder och sladda fram över såväl grusplaner som gräsmattor.

Justerbar topphastighet
På kontrollen sitter ett reglage där du enkelt kan justera ned den maximala topphastigheten. Den här funktionen är mycket användbar när lite mindre erfarna förare ska köra bilen. Då accelererar bilen inte lika snabbt och hastigheten hålls nere.

Levereras monterad och klar med uppladdningsbart batteri
M-Max Pro levereras färdigmonterad med ett 3300mAh Li-Po-batteri monterat i bilen. Det enda du behöver köpa till är 4 st AA-batterier till kontrollen. Ladda batteriet innan första körningen, sedan är du redo att ge dig ut på äventyr. M-Max Pro backar inte för något - vågar du anta utmaningen?

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 445x310x195
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 45
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC Borstlöst 50A
Steering servo 6kg plastic gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 3300mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 132x43x15,5
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 1035

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Remo Hobby 1035 M-Max brushless
Din vurdering: