Facebook Pixel

M-Max

  • Borstad 550 motor
  • Kraftigt batteri medföljer
  • Fuktskyddad elektronik

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

1400,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841025

Stor och robust monster truck perfekt för en nybörjare. Med 4-hjulsdrift, borstad 550 motor och en vikt på över 2 kg är M-Max en stadig och lättkörd bil. Gör dig redo för många roliga stunder fyllda av mycket action och körglädje.

Ett kul nöje för hela familjen
M-Max är den perfekta bilen för hela familjen. På kontrollen går det att justera ned toppfarten och göra körningen både lättare och roligare för de allra minsta. Sedan kan mamma eller pappa skruva upp farten igen när dom själva vill köra. Toppfarten på hela 35 km/h gör att även de lite mer erfarna RC-förarna uppskattar M-Max.

Kraftfullt batteri
Ett kraftfullt batteri på 2500 mAh sitter monterat i bilen och det laddas enkelt upp via den medföljande väggladdaren. En laddning räcker till ungefär 15 minuters körning. Vill man ha lite ytterligare körtid så går det att köpa till extrabatteri med högre mAh för längre körtid.

Häftig och tuff kaross
M-Max sticker ut med sin tuffa och detaljrika kaross. De svarta däcken med sitt kraftiga mönster får gruset att spruta. Var beredd på många underhållande stunder där M-Max sladdar fram över grus och gräs.

Stabilt chassi som tål det mesta
Det stabila och robusta chassit borgar för körning i kuperad terräng och över hopp och andra hinder. Hjulupphängningen är tålig och hjälper dig att kontrollera bilen när du far fram, även över de mer utmanande hindren. M-Max klarar utan problem av att forcera tuffa hinder, rötter och kuperad terräng. Varför inte bygga ett hopp och verkligen sätta bilen på prov?

Ready-to-run: packa upp -> ladda -> kör
Den här bilen levereras RTR (ready-to-run), vilket innebär att det bara är att packa upp bilen ur kartongen, ladda det medföljande batteriet och sedan ge sig ut och köra. Det enda du behöver köpa till är 4 st AA-batterier till kontrollen.

Mer informasjon
Vekt (kg) 2.1
Farge Blå
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 445x310x195
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 35
Motor Børstet
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri 2500mAh 7,2V Ni-MH
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 1031
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:M-Max
Din vurdering:
RESERVEDELER OG TILBEHØR