Remo Hobby 1031 M-Max

Rating:
74%
 • Borstad 550 motor
 • Kraftigt batteri medföljer
 • Fuktskyddad elektronik
 • 1490,-
  Tilgjengelighet: På lager
  Delenr
  841025

  Stor och robust monster truck perfekt för en nybörjare. Med 4-hjulsdrift, borstad 550 motor och en vikt på över 2 kg är M-Max en stadig och lättkörd bil. Gör dig redo för många roliga stunder fyllda av mycket action och körglädje.

  Ett kul nöje för hela familjen
  M-Max är den perfekta bilen för hela familjen. På kontrollen går det att justera ned toppfarten och göra körningen både lättare och roligare för de allra minsta. Sedan kan mamma eller pappa skruva upp farten igen när dom själva vill köra. Toppfarten på hela 35 km/h gör att även de lite mer erfarna RC-förarna uppskattar M-Max.

  Kraftfullt batteri
  Ett kraftfullt batteri på 2500 mAh sitter monterat i bilen och det laddas enkelt upp via den medföljande väggladdaren. En laddning räcker till ungefär 15 minuters körning. Vill man ha lite ytterligare körtid så går det att köpa till extrabatteri med högre mAh för längre körtid.

  Häftig och tuff kaross
  M-Max sticker ut med sin tuffa och detaljrika kaross. De svarta däcken med sitt kraftiga mönster får gruset att spruta. Var beredd på många underhållande stunder där M-Max sladdar fram över grus och gräs.

  Stabilt chassi som tål det mesta
  Det stabila och robusta chassit borgar för körning i kuperad terräng och över hopp och andra hinder. Hjulupphängningen är tålig och hjälper dig att kontrollera bilen när du far fram, även över de mer utmanande hindren. M-Max klarar utan problem av att forcera tuffa hinder, rötter och kuperad terräng. Varför inte bygga ett hopp och verkligen sätta bilen på prov?

  Ready-to-run: packa upp -> ladda -> kör
  Den här bilen levereras RTR (ready-to-run), vilket innebär att det bara är att packa upp bilen ur kartongen, ladda det medföljande batteriet och sedan ge sig ut och köra. Det enda du behöver köpa till är 4 st AA-batterier till kontrollen.

  Mer informasjon
  Levereras som Ready-to-run (RTR)
  Egnet for Nybegynner, Erfaren
  Skala 1/10
  Størrelse (LxBxH) (mm) 445x310x195
  Modell Monster Truck
  Driftsett El
  Drivning 4WD
  Kjøretid (min) 15
  Toppfart (km/t) 35
  Justerbar hastighet Ja
  Motor Børstet
  Motorstørrelse 550
  ESC Borstat 3-in-1
  Steering servo 6kg plastic gear
  Lader DC 230V (inkludert)
  Batteri Ni-MH 7,2V 2500mAh (medföljer)
  Batterimål (LxBxH) (mm) 135x46,5x25
  Batterikontakt T-kontakt
  Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
  Varemerke Remo Hobby
  Varemerke delenr 1031

  Reservdelar och tillbehör till denna produkt

  Skriv din egen produktanmeldelse
  Du omtaler:Remo Hobby 1031 M-Max
  Din vurdering: