Enoze 9200E Piranha brushless

Rating:
84%
  • Borstlös motor
  • Topphastighet 45km/h
  • Skala 1/12 (36cm lång)
1690,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841154

Piranha Pro är den ultimata RC-bilen för dig som letar efter en stark och snabb bil, som klarar av tuff terräng och utmanande hinder. Här får du en fräck bil som verkligen tål att sättas på prov. Vässa dina sinnen och gör dig redo för fartfylld action!

Stor och robust
Med en vikt på 2,5 kg är Piranha Pro ingen lättviktare. Längden på 36 cm gör att denna skala 1/12-bil klarar av även de tuffaste hindren. Lika rolig att köra på såväl grusplanen som över en gräsmatta. Det stabila chassit i kombination med den kraftiga hjulupphängningen gör Piranha Pro till en mästare när det gäller att ta sig över stenar och rötter. Utmanande hopp är inga problem. Sätt den på prov och du kommer inte bli besviken.

Kraftfullt batteri
Piranha Pro levereras med ett kraftfull batteri på hela 4000 mAh. Batteriet räcker till en körtid på 20 minuter. Det går att köpa till extra batterier för den som vill kunna köra ännu längre. När batteriet behöver laddas upp igen så görs det enkelt med hjälp av den medföljande USB-kabeln.

En bil som sätter dig på prov
Piranha Pro är en stor bil med en topphastighet på 45 km/h. Här får du verkligen utmana dig själv och utveckla din egen körning. 4-hjulsdrift och stark motor gör den här bilen perfekt för all typ av körning. Njut av att se gruset spruta när Piranha Pro sladdar fram över grusplanen.

Ready-to-run - Ladda batteriet och ge dig ut
Den här bilen levereras färdigmonterad och det enda du behöver ha hemma är 4 st AA-batterier till kontrollen. Sedan är det bara att packa upp bilen, ladda upp batteriet och ge dig ut och köra. Ett enklare verktygssats medföljer samt extra clips till karossen. Här har du allt du behöver för att uppleva sann körglädje, utan krångel.

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/12
Størrelse (LxBxH) (mm) 360x300x150
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 45
Justerbar hastighet Nei
Motor Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri 4000mAh 7,4V Li-Po
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke PXtoys
Varemerke delenr 200E

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Enoze 9200E Piranha brushless
Din vurdering: