PXtoys 9603E

  • Liten short course i skala 1/22
  • Bakhjulsdrift
  • Uppladdningsbart batteri
Vanlig pris 199,- Spesialpris 100,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841784
9600 - Serien Speed Storm från PXtoys är fräcka radiostyrda leksaksbilar och kommer i tre olika utföranden - välj mellan buggy, truggy eller short course. Här får den en liten och snabb bil som är kvick i svängarna och lätt att sladda med. Bakhjulsdriften gör att du snyggt kan ta kurvorna genom att lägga bilen i en klassisk bredsladd. Detta är PXtoys 9603E som är short course varianten.

Små, snabba RC bilar

PXtoys 9603E är en radiostyrd bil i skala 1/22. Men en topphastighet på 15 km/h är mycket för en så pass liten bil. Fart upplevelser blir därmed hög och mycket underhållande.

Ready-to-run

När du köper någon av Speed Storm-modellerna från PXtoys så får du med allt du behöver för att snabbt komma igång och köra. Du behöver bara komplettera med batterier till kontrollen. Notera också att det uppladdningsbara batteriet i bilen behöver laddas innan första körningen. Därefter är det bara att kasta sig ut och uppleva all spänning och action som kommer med radiostyrda bilar. Bilen är helt komplett och färdigmonterad. Laddare ingår.

2,4 GHz kontroll

Kontrollen som medföljer till Speed Storm sänder på 2,4 GHz, vilket innebär att det går att köra flera bilar samtidigt, utan att man riskerar att bilarna stör varandra. Det är superkul att göra upp banor och tävla tillsammans. Samla kompisarna eller familjen och utmana varandra. Vem vinner racet?

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/22
Størrelse (LxBxH) (mm) 215x130x85
Modell Short Course
Driftsett El
Drivning 2WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 15
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3,7V 300mAh (medföljer)
Batterikontakt JST SM 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke PXtoys
Varemerke delenr 9603E
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:PXtoys 9603E
Din vurdering: