WLtoys 144001 Raccoon

  • RC bil med en topphastighet på 60km/h
  • Oljefyllda stötdämpare och 4-hjulsdrift
  • Metalldelar så som chassi, drivaxlar
1199,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841165

Låt oss presentera en av våra allra snabbaste radiostyrda bilar!

Wltoys 144001 som vi har valt att kalla för Raccoon! Wltoys 144001 far fram med en häpnadsväckande topphastighet på hela 60 km/h, och det riktigt fort med tanke på att RC bilen mäter knappa 31cm. Här går det verkligen undan! Om du gillar hög fart, snabba kurvor och körning på grusplaner där gruset sprutar - ja, då är Wltoys 144001 det solklara valet för dig. Denna radiostyrda bil finns nu även med ett borstlöst motorsystem som får bilen att nå ännu snabbare acceleration och topphastighet: Wltoys 144010 Raccoon .

Mästerlig väghållning med 4-hjulsdrift

RC Bilen har 4-hjulsdrift och riktiga oljefyllda stötdämpare. Det här skapar en helt oslagbar väghållning, även när du kör på maxfart. En borstad 550 motor sitter monterad i bilen och du kommer förvånas över den urkraft som den här motorn har inom sig. Här går det undan som aldrig förr!

En radiostyrd buggy av högsta klass

Wltoys 144001 Raccoon är en buggy, vilket innebär att den är särskilt lämpad att sladda fram över lätt kuperad terräng. Ta med den ut på en grusplan och du kommer garanterat få en rolig upplevelse. WLtoys 144001 lämnar fräcka sladdspår efter sig i gruset. Gör upp en bana med snäva och doserade kurvor, strategiskt placerade hopp och snabba raksträckor. Då kommer en radiostyrd bil som Raccoon till sin rätt och ger dig en utmaning och en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Robust aluminiumchassi

Under karossen sitter ett robust och tåligt aluminiumchassi med många metalldelar. Bilen tål hård körning med många hopp med mindre perfekta landningar. Med en vikt på 1,8 kg och en längd på 31 cm, så är WLtoys 144001 en medelstor men lagom tung bil i skala 1/14. Hastigheten blir påtagligt hög. Mer fart för pengarna är svårfunnet!

RC bil med 2,4GHz radiosystem

Wltoys 144001 levereras med ett 2,4GHz radiosystem vilket gör att räckvidd mellan RC bil och radiokontrollen blir lång och signal stark. Fördelen med 2,4GHz är att man kan köra flera samtidigt utan signal störningar, perfekt om man är ett gäng som kör radiostyrda bilar och vill köra tillsammans och köra. Tänk på att om flera har liknande bilar så se till att ni startar era radiokontroller och RC bilar en åt gången, efter det ska RC bilen kopplat upp till radiokontrollen och redo för action.

Monterad och klar radiostyrd bil med medföljande batteri

När du köper Raccoon så levererar vi den färdigmonterad. Du behöver bara ladda batteriet och ge dig ut och köra. I RC bilen sitter nämligen ett 1500mAh Li-Po uppladdningsbart batteri. Notera att du behöver köpa till 4 st AA batterier till kontrollen, vi rekommenderar att man köper med våra kraftiga uppladdningsbara AA batterier från Modr. När batteriet i den radiostyrda bilen tagit slut, laddar du smidigt upp det igen med den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till ungefär 10 minuters körning.

Kolla in alla videos med Wltoys 144001

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 310x205x150
Modell Buggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 60
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
Motorstørrelse 550
ESC Borstat 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 55x20x33
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 144001

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 144001 Raccoon
Din vurdering:

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Här hittar du passande batterier och/eller laddare till denna modell