WLtoys 144001 Raccoon

Rating:
97%
  • Topphastighet 60km/h
  • Oljefyllda stötdämpare
  • Metalldelar
990,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841165

Låt oss presentera en av våra allra snabbast bilar! Wltoys 144001 som vi har valt att kalla för Raccoon!
Raccoon far fram med en häpnadsväckande topphastighet på hela 60 km/h. Här går det verkligen undan! Om du gillar hög fart, snabba kurvor och körning på grusplaner där gruset sprutar - ja, då är Raccoon det solklara valet för dig. Denna bil finns nu även med ett borstlöst motorsystem som får bilen att nå ännu snabbare acceleration och topphastighet: Wltoys 144010 Raccoon .

Mästerlig väghållning med 4-hjulsdrift
Raccoon har 4-hjulsdrift och riktiga oljefyllda stötdämpare. Det här skapar en helt oslagbar väghållning, även när du kör på maxfart. En borstad 550 motor sitter monterad i bilen och du kommer förvånas över den urkraft som den här motorn har inom sig. Här går det undan som aldrig förr!

En buggy som av högsta klass
Raccoon är en buggy, vilket innebär att den är särskilt lämpad att sladda fram över lätt kuperad terräng. Ta med den ut på en grusplan och du kommer garanterat få en rolig upplevelse. Raccoon lämnar fräcka sladdspår efter sig i gruset. Gör upp en bana med snäva och doserade kurvor, strategiskt placerade hopp och snabba raksträckor. Då kommer en bil som Raccoon till sin rätt och ger dig en utmaning och en upplevelse som du sent kommer att glömma.

Robust aluminiumchassi
Under karossen sitter ett robust och tåligt aluminiumchassi med många metalldelar. Bilen tål hård körning med många hopp med mindre perfekta landningar. Med en vikt på 1,8 kg och en längd på 31 cm, så är Raccoon en medelstor men lagom tung bil i skala 1/14. Skalahastigheten blir påtagligt hög. Mer fart för pengarna är svårfunnet!

Monterad och klar med medföljande batteri
När du köper Raccoon så levererar vi den färdigmonterad. Du behöver bara ladda batteriet och ge dig ut och köra. I bilen sitter nämligen ett 1500mAh Li-Po uppladdningsbart batteri. Notera att du behöver köpa till 4 st AA batterier till kontrollen. När batteriet i bilen tagit slut, laddar du smidigt upp det igen med den medföljande USB-kabeln. En laddning räcker till ungefär 10 minuters körning.

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 310x205x150
Modell Buggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 60
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
Motorstørrelse 550
ESC Borstat 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 55x20x33
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 144001

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 144001 Raccoon
Din vurdering: