Facebook Pixel

Rapid Race

  • 42cm lång
  • Själv-vänder
  • Topphastighet 30km/h

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

500,-
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Delenr
841149

Prisvärd radiostyrd båt för hela familjen! Båten är hela 42cm lång och kan nå hastigheter på 30km/h. Rapid använder en högkvalitativt 2,4 GHz kontroll (inkluderad) som ger upp till 120 meters räckvidd. Om du använder Rapid för långt bort och 2,4 GHz-signalen försvagas kommer kontrollen att varna dig för att föra båten närmare. Kontrollen kommer också varna dig när båtens batteri börjar ta slut och påminna dig om att köra den tillbaka till land.

"Self-righting" - funktionen gör att du enkelt via kontrollen kan vända båten rätt i fall att du skulle hamna upp och ned ute på sjön. Rapid drivs av en kraftfull 390-klass motor med inbyggd vattenkylning och levereras med ett högkvalitativ 1500mAH 11.1v Li-ion batteri. Ställ upp båten snyggt hemma i en hylla med medföljande båtställ när båten inte använd. Levereras komplett med nosskydd, verktyg, batteri, laddare & en 2,4GHz kontroll.

Allt du behöver göra är ladda batteriet, montera det och lägga till batterier i kontrollen (batterier ingår ej) för att vara redo att susa fram över vattnet i hög hastighet!

Mer informasjon
Vekt (kg) 0.6
Farge Rød
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 424x114x119
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 30
Materiale Støpt plast
Motor Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batteri 1500mAH 11,1v Li-Ion
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI009
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Rapid Race
Din vurdering: