UDIRC UDI009 Rapid Race

Rating:
84%
  • 42cm lång
  • Själv-vändar funktion
  • Topphastighet 30km/h
690,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841149

Mycket båt för pengarna! Rapid Race är en rejäl RC-båt med en topphastighet på hela 30 km/h! Med en längd på 42 cm tar den sig effektivt fram över vattnet. Kontrollen har hela 120 meters räckvidd och har en smart funktion så att du kan själv vända båten om den kantrar.

En RC-båt för alla
Den avancerade kontorollen som sänder på 2,4 gHz gör det möjligt att köra flera båtar samtidigt utan att riskera radiostörningar. Samla ett gäng och raca flera båtar samtidigt - hur kul som helst!

Stark motor
Den starka 390-klassade motorn har inbyggd vattenkylning för att kunna köras på hög effekt under en lång tid. Med Rapid Race behöver du inte hålla igen utan kan gasa på för full hela tiden. Båten har en underbar design som verkligen drar till sig blickar. Därför medföljer det också ett stativ, så att du kan ställa båten i bokhyllan när du inte använder den.

Ready-to-run
Rapid Race levereras ready-to-run, vilket innebär att du har allt du behöver för direkt ge dig ut och köra. Du behöver bara ladda upp batteriet som medföljer, placera det i båten och sätta 4 st AA-batterier i kontrollen (ingår ej). Sedan är du redo att ge dig ut och möta vågorna! Batteriet som medföljer är ett uppladdningsbart 1500 mAh 7,4V Li-Ion-batteri. En laddning räcker till cirka 10 minuters körning. Batteriet laddas enkelt upp genom att ansluta den medföljande USB-kabeln. 

Säker körning
När du kör med Rapid Race så kan du känna dig trygg med att båten alltid kommer hem igen. Det finns funktioner på kontrollen som varnar om båtens batteri håller på att ta slut, eller om du är på väg att köra för långt bort för kontrollens räckvidd. Om båten skulle tippa över och kantra, kan du vända den igen via kontrollen.

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 424x114x119
Driftsett El
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 30
Materiale Støpt plast
Motor Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batterimål (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batteri 1500mAh 7,4V Li-Ion
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI009

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UDI009 Rapid Race
Din vurdering: