Remo Hobby 8065 Evo-R brushless

Rating:
86%
  • Oljefyllda stötdämpare
  • Fuktskyddad elektronik
  • Kraftigt 2s Li-Po 7.4V 4200mAh medföljer
3390,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841290

Evo-R är en superhäftig truggy som imponerar även på den mest inbitne RC-entusiasten. Med en längd på hela 56 cm är denna skala 1/8-bil något utöver det vanliga. Det här är den optimala kombinationen av en monster truck och en buggy. Den går snabbt, accelererar snabbt och är snabb i kurvorna. Även tuff terräng är inga konstigheter för Evo-R. Med oljefyllda stötdämpare och en kraftig drivlina i metall, är Evo-R ett perfekt val för dig som vill ha en rejäl rc bil.

Hög topphastighet
Tack var en borstlös elmotor på 3300Kv kommer Evo-R snabbt upp i hastigheter av 55 km/h med det medföljande batteriet. Vi kan lova att det är en mäktig syn att se denna stora bil fara fram i hög hastighet över terrängen. Ett uppladdningsbart Li-Po 2s-batteri på 4200mAh medföljer och ger bilen bra med kraft.

Rejäla däck och fräck design
Kolla in däcken på Evo-R. Här snackar vi rejäla däck som får gruset att spruta! Karossen har en mycket smakfull design som drar allas ögon åt sig. Bilen är självklart 4-hjulsdriven och alla elektronik är fuktskyddad, så att du kan köra i alla väder. En kontroll på 2,4 GHz medföljer. Frekvensen gör att du kan köra bilen tillsammans med andra RC-bilar utan att riskera att det blir radiostörning. Samla gänget och kör tillsammans!

Ready-to-run
Evo-R levereras ready-to-run, vilket innebär att bilen är helt komplett och färdigmonterad när du packar upp den. Innan första körningen behöver du ladda batteriet i bilen med den medföljande 230V-balansladdare. Du behöver även komplettera med 4 st AA-batterier för kontrollen.


Vill man utöka körtiden så kan man enkelt köpa till extra batterier ju högre mAh batteriet har ju längre körtid kommer man få ut. Bilen klarar av standardstorlek på batterier till 1/10 bilar 140x47x30mm med T-kontakt. Vi rekommenderar att man använder 3000-6000mAh batterier.

Justerbar hastighet
På kontrollen finner du ett reglage där du kan justera den maximala hastigheten på bilen. Du kan skruva ned den med upp till 50%. På så sätt blir bilen enklare att hantera för mindre erfarna förare eller om barnen ska få prova att köra.

 

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/8
Størrelse (LxBxH) (mm) 560x345x230
Modell Truggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC 50A
Steering servo 12kg metal gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 4200mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 138x46,5x25,4
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 8065

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Remo Hobby 8065 Evo-R brushless
Din vurdering: