Remo Hobby 8065 Evo-R brushless

  • Rejäl radiostyrd bil i skala 1/8
  • Borstlös motor och 4-hjulsdrift
  • Kraftigt 2s Li-Po 7.4V 4200mAh medföljer
3399,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841290

Mäktig radiostyrd bil i skala 1/8

Remo Hobbys 8065 Evo-R är en superhäftig radiostyrd truggy som imponerar även på den mest inbitne RC-entusiasten. Med en längd på hela 56 cm är denna skala 1/8 RC bil något utöver det vanliga. Det här är den optimala kombinationen av en monster truck och en buggy. Den går snabbt, accelererar snabbt och är snabb i kurvorna. Även tuff terräng är inga konstigheter för Evo-R. Med oljefyllda stötdämpare och en kraftig drivlina i metall, är Evo-R ett perfekt val för dig som vill ha en rejäl rc bil.

Borstlös motor - Snabb RC bil

Tack var en borstlös 3650 elmotor på 3300Kv kommer Evo-R snabbt upp i hastigheter av 55 km/h med det medföljande batteriet. Vi kan lova att det är en mäktig syn att se denna stora RC bil fara fram i hög hastighet över terrängen. Ett uppladdningsbart Li-Po 7,4v 2s-batteri på 4200mAh medföljer RC bilen och ger bra med kraft och körtid. Ibland kommer även RC bilen upp på bakhjulen och gör så kallade ”Wheelies” vilket är riktigt tufft och roligt! För att få RC bilen stabilare med all kraft från motorn så är den självklart utrustad med 4WD (4-hjulsdrift) och alla elektronik är fuktskyddad, så att du kan köra i alla väder (Tänk på att göra rent bilen och låta den torka efter körning i fukt, vatten och slask). Evo-R är en radiostyrd bil som måste upplevas på plats för att verkligen förstå vilket RC monster detta verkligen är!

Rejäla däck och fräck design

Kolla in däcken på Evo-R. Här snackar vi rejäla mönstrade däck som ger bra med grepp på alla typer av underlag, dra full gas och få gruset att spruta! Evo-R är även utrustad med en tuff truggy kaross fullsmetad med coola färger och dekaler, och längst bak på bilen sitter en fet spoiler (bakvinge) för att ge ett ännu häftigare intryck och bättre väghållning i höga hastigheter! Är du sugen på att utföra stunts med RC bilen Evo-R så är den redo för det också då den är utrustad med kraftiga oljefyllda stötdämpare både fram och bak. Är du redo för vad Evo-R har erbjuda?

Radiokontroll på 2,4GHz och Justerbar hastighet

Remo Hobby 8065 Evo-R är en rejäl pjäs, och då krävs det verkligen att man har kontroll över radiostyrda bilen. Radiokontrollen som medföljer ligger på 2,4GHz vilket ger en bra räckvidd men också ser till att det blir minimala signal störningar om man är flera och kör samtidigt. Vill en mindre erfaren förare testa Evo-R så går det utmärkt, på radiokontrollen finner du ett reglage där du kan justera den maximala hastigheten på bilen. Du kan skruva ned den med upp till 50% vilket då gör att topphastigheten blir ca 20-25km/h. På så sätt blir bilen enklare att hantera för mindre erfarna förare eller om barnen ska få prova att köra.

Levereras RTR, 99% körklar

Evo-R levereras ready-to-run, vilket innebär att bilen är helt komplett och färdigmonterad när du packar upp den. Innan första körningen behöver du ladda batteriet i bilen med den medföljande 230V-balansladdare. Du behöver även komplettera med 4 st AA-batterier för kontrollen, där vi rekommenderar att man köper med våra kraftiga uppladdningsbara AA batterier från Modr, perfekt för RC!

Utöka körtiden med kraftigare batteri

Vill man utöka körtiden så kan man enkelt köpa till extra batterier. Vill man få ut längre körtid/batteri så kolla efter ett batteri med högre mAh än det som medföljer bilen. Högre mAh = längre körtid/laddning. Bilen klarar av standardstorlek på batterier till 1/10 bilar 140x47x30mm med T-kontakt. Vi rekommenderar att man använder 3000-6000mAh batterier med T-kontakt.

Är du ute efter något värre?

Kolla då in en utav våra värstingar från BSD Racing, här har vi ett radiostyrt monster med feta däck, kraftig uppbyggnad och tuff kaross! Redo för 3cells Li-Po batterier!
BSD BS232R Rampage XTE Orange
BSD BS232R Rampage XTE Grön

Kolla in videos på Remo Hobby 8065 Evo-R

 

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/8
Størrelse (LxBxH) (mm) 560x345x230
Modell Truggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Motorstørrelse 3650
ESC 50A
Steering servo 12kg metal gear
Lader DC 230V (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 4200mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 138x46,5x25,4
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 8065

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Remo Hobby 8065 Evo-R brushless
Din vurdering:

Här hittar du passande tillbehör till denna modell