Remo Hobby 1635 S-Max brushless

  • Radiostyrd monstertruck i skala 1/16
  • Borstlös motor & 4-hjulsdrift
  • Topphastighet 50km/h
1199,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
840358

S-Max brushless radiostyrd Monster Truck i skala 1/16

Gillar du fart och actionfylld körning? Då är S-Max Pro definitivt en radiostyrd bil för dig! Den här RC bilen är utrustad med en borstlös motor och fuktskyddad elektronik. S-Max Pro sätter alla dina sinnen på prov och kommer ge dig många roliga och fartfyllda stunder. RC Bilen tar sig obehindrat fram över såväl kuperad terräng som gräsmattor och grusplaner.

Se hur gruset sprutar när du kör denna radiostyrda bil

4-hjulsdrift och stark motor är en perfekt kombination för den som gillar att sladda fram över grusplanen och se gruset spruta. S-Max Pro är en relativt liten radiostyrd bil i skala 1/16. Men med en topphastighet på hela 50 km/h så blir fartupplevelsen något utöver det vanliga. Här går det verkligen undan!

Fräck kaross och mönstrade monstertruck däck

S-Max Pro utstrålar energi och fart. Den snygga karossen i kombination med de kraftfulla däcken gör att den här bilen verkligen drar till sig uppmärksamhet. Bygg banor, hopp och hinder och sätt S-Max Pro på prov. Den här lilla radiostyrda bilen klarar av mer än vad du tror.

Utmana familj och vänner!

Med den radiostyrda bilen följer en 2.4GHz kontroll med. 2.4GHz frekvensen gör så att man kan köra flera samtidigt utan att det blir några störningar. Kontrollen ger också många inställningsmöjligheter, styrningen kan du justera från höger till vänster

Radiostyrd monstertruck med robust konstruktion

Letar du efter en radiostyrd bil som tål ett och annat? Då är S-Max Pro ett bra val för dig. Det robusta chassit tillsammans med den kraftfulla hjulupphängningen gör att bilen tål mycket action. Hopp och kraftiga hinder är inga problem för S-Max Pro.

4-hjulsdrift för maximal kontroll

4-hjulsdriften på S-Max Pro maximerar körupplevelsen. Du får optimal kontroll när du far fram i 50 km/h över olika typer av underlag. I och med att motorn är stark, kan du enkelt sätta bilen i kontrollerad sladd och köra rally över grusplanen. Du kan även enkelt justera ner hastigheten på bilen via kontrollen (TH.D/R), via kontrollen kan du även justera styrningen samt ändra över styrratten från höger till vänster.

Monterad och klar radiostyrd Monstertruck

S-Max brushless levereras monterad och klar. Det är bara att packa upp monstertrucken ur kartongen, ladda batteriet och ge sig ut och köra. I bilen sitter ett 1500 mAh-batteri monterat. Batteriet räcker för ungefär 15 minuters tuff körning. Sedan laddas batteriet enkelt upp igen med den medföljande USB-kabeln.

Bild på radiostyrda S-Max Monster Truck

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Skala 1/16
Størrelse (LxBxH) (mm) 285x210x125
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 50
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
ESC Borstlöst 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke Remo Hobby
Varemerke delenr 1635

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Remo Hobby 1635 S-Max brushless
Din vurdering:

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Här hittar du passande batterier och/eller laddare till denna modell