Suchiyu 16201 Cheetah

Rating:
80%
  • Topphastigheten 35km/h är justerbar
  • Ny buggy bil för året 2022
  • Kraftig konstruktion
690,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842682

Här har vi Hobbex senaste tillskott till vårt RC-bils sortiment. Cheetah är en ny Buggy bil för året 2022 ifrån denna leverantör. Här får du en mycket prisvärd bil med bra prestanda som är uppbyggd på liknade sätt som de proffsigare bilarna.

 

Kraftig Konstruktion
Man har valt att använda högkvalitativ plast med inslag av nylon i Cheetah för att göra den så hållbar som möjligt. Aluminium används på de mest utsatta delarna och allt detta ger tillsammans en mycket stark konstruktion. I bilen sitter det kullager i stället för glidlager, detta ger lägre friktion och en längre livslängd.

 

Drivlina och hjulupphängning
Stark motor i kombination med 4-hjulsdrift gör att du får en fantastisk kontroll över bilen i alla kurvor. Bilens individuella hjulupphängning består av dubbla triangellänkar som tillsammans med de anpassade friktionsstötdämparna ger ett mycket bra fäste på alla underlag. De kraftigt mönstrade däcken har ett noga utvalt mönster och gummiblandning för att skapa ett så optimalt grepp som möjligt. Välj själv om du vill sladda genom kurvorna eller bara köra kontrollerat men fort.

 

Lämplig för nybörjare
Har du aldrig kört radiostyrdbil tidigare? Då är Cheetah den perfekta bilen för dig. Det är enkelt att komma igång och bilen är lätt att kontrollera. Via kontrollen (TH D/R) så kan du justera ner hastigheten/accelerationen.

 

Hög skalahastighet
Ser man till 1/16 storleken så levererar Cheetah en imponerande hastighet! Med en justerbar toppfart på hela 35 km/h så går det verkligen undan, du bjuds på många fartfyllda och händelserika upplevelser. Batteriet räcker till 20 minuters intensiv körning. Därefter behöver bilen laddas innan den är redo att tas ut på nya äventyr.

 

Ready-to-run
Cheetah levereras ready-to-run, vilket innebär att det bara är att packa upp bilen, ladda batteriet och ge sig ut och köra. I bilen sitter ett uppladdningsbart batteri monterat och som enkelt laddas med den medföljande USB-kabeln. 3 st AA-batterier till kontrollen behövs.

 

Summering
Hobbex mål med denna bil har varit att få med alla egenskaper från de dyrare bilarna men till en bråkdel av priset. Bilen är en perfekt instegsmodell till den radiostyrda världen och med möjligheten att själv lära sig skruva men bilen. Med Cheetah kan du sladda runt i gruset, hoppa på gupp eller köra snabbt på asfalt eller grus. Den behändiga storleken gör att bilen är enkel att ta med sig. Skulle olyckan vara framme så finns alla reservdelar att köpa på hobbex.se.

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/16
Størrelse (LxBxH) (mm) 283x202x115
Modell Buggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 35
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
Motorstørrelse 390
ESC Borstad 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7.4V 1300mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Suchiyu
Varemerke delenr SCY-16201

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Suchiyu 16201 Cheetah
Din vurdering: