Sommon

  • 4-hjulsdrift
  • LED-lys foran
  • Skala 1/24 (19 cm lang)

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

500,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841018

Det här är Sommon - en liten, snabb truggy som bjuder på mycket action och fartfyllda upplevelser. Fräcka LED-lampor framtill gör att du även kan köra när det skymmer. En häftig RC-bil som helt enkelt bara måste upplevas!

Truggy - två bilar i en
Sommon är en så kallad truggy, vilket är en kombination av en buggy och en monster truck. Bilen tar sig fram med en buggys snabbhet och forcerar terrängen med en monster trucks lätthet. Här får du uppleva både fart och action.

Liten och snabb
Med en toppfart på hela 40 km/h så går det minst sagt undan. Sommon är dessutom en liten bil, i skala 1/24, vilket gör fartupplevelsen än mer påtaglig. För dig som gillar att ta dig fram över grusplanen i hög hastighet och med gruset sprutandes från däcken är Sommon ett perfekt val.

Rolig för såväl nybörjare som erfarna
Med ett robust chassi och 4-hjulsdrift är Sommon enkel att styra. Bilen lämpar sig utmärkt för såväl nybörjaren som den mer erfarne föraren. Här få ni roliga upplevelser för hela familjen. Gör upp en bana på närmaste grusplan och sätt Sommon på prov. Bilens batteri räcker till 20 minuters körning.

Häftig kaross och stora hjul
Sommon ser verkligen tuff ut, sin storlek till trots. Hjulen är stora och med kraftiga mönster. Den starka motorn och 4-hjulsdriften får gruset att spruta på ett mycket effektfullt sätt. En häftig detalj är LED-ljusen som sitter framtill på bilen. Nu kan du även köra i mörker!

Färdigmonterad - ladda batteriet och kör
Sommon levereras färdigmonterad och det enda du behöver göra är att packa upp bilen, ladda batteriet och ge dig ut och köra. Kontrollen har plats för 3 st AA-batterier (medföljer ej). En USB-laddare ingår. Koppla in den i bilen och ladda upp batteriet när det tagit slut.

Mer informasjon
Vekt (kg) 0.3
Farge Grønn
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/24
Størrelse (LxBxH) (mm) 193x146x86
Modell Truggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 30
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 650mAh 7,4V Li-Ion
Batterikontakt JST SM 3-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Subotech
Varemerke delenr BG1510B
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Sommon
Din vurdering:
RESERVEDELER OG TILBEHØR