Tiger

Rating:
76%
  • 4-hjulsdriven
  • LED-lampor fram
  • Vattenskyddad elektronik
990,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841021

Låt oss presentera en superhäftig crawler med 4-hjulsdrift och LED-lampor! Det här är Tiger Green - den perfekta bilen för dig som vill ha en stor och robust bil som tar sig fram över stock och sten. Den här bilen är hela 47 cm lång och i skala 1/10. 

LED-lampor både fram och bak
Energisnåla men mycket effektfulla LED-lampor sitter monterade fram och bak. Fram ger dom ett vitt ljus som hjälper dig att navigera bilen även i mörker. Baktill sitter röda ljus som gör att du lättare ser bilen i natten. Belysningen ger en superhäftig effekt vid mörkerkörning!

4-hjulsdrift och kraftiga stötdämpare
Tiger Green har så klart 4-hjulsdrift för att kunna forcera även svår terräng. Bilen är stark och tar sig upp för branta sluttningar. Motorn är en borstad elmotor som ger bilen en topphastighet på 15 km/h. Kraftiga hjulupphängningar hjälper bilen att ta sig fram utan att studsa, hoppa eller välta.

Ready-to-run
Den här bilen levereras komplett med allt du behöver. Det enda du måste ha hemma är 4 st AA-batterier till kontrollen. I bilen sitter ett uppladdningsbart 1500mAh Li-Ion-batteri monterat. För att komma igång och köra behöver du ladda upp batteriet med den medföljande USB-kabeln, sedan är du redo att ge dig ut på ditt äventyr!

Perfekt för såväl avkoppling som utmaning
Tiger Green är en perfekt bil för den som vill njuta av RC-körning ute i naturen. En härlig stund av avkoppling där tankarna kan skingras för en stund. Men den här bilen kan också bjuda upp till action - för den som gillar det. Tiger Green säger aldrig nej till en utmanande bana!

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 474x202x235
Modell Crawler
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 15
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 1500mAh 7,4V Li-Ion
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke HB Toys
Varemerke delenr HB-ZP1001

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Tiger
Din vurdering: