UDIRC U46 Firefly

Rating:
100%
  • Auto take-off och landning
  • Altitude hållfunktion
  • 24 grams vikt
390,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842761

Vi på Hobbex har efter mycket testande och letande äntligen hittat en bra drönare med robust konstruktion för alla åldrar och kunskapsnivåer. UDIRC U46 Firefly har många av de funktionerna man oftast hittar i lite större och dyrare drönare. Firefly är en perfekt instegsmodell för nybörjaren och dess storlek gör den även lämplig för inomhuskörning.

Skyddande konstruktion
UDIRC U46 Firefly är byggd på ett robusts sätt för att klara lite tuffare körning. Om olyckan skulle vara framme kan du vara lugn, de 4 propellrarna är täckta vilket säkerställer att de inte skadas vid en kollision. De täckta propellrarna är också ett perfekt skydd för barn och husdjur som lätt kan komma i vägen och skadas annars.

Smarta hjälpfunktioner
Automtisk start och landnings funktion gör att det är enklare att komma igång med flygningen. Höjdhållsläge som gör att drönaren håller sig på en viss altitud under körning. För att underlätta ytterligare finns det 3 st hastighetslägen att välja på, det lägsta läget gör att drönaren genast blir enklare att manövrera och du kan i lugn och ro lära dig hur drönaren reagerar.

Headless mode
Ett perfekt hjälpmedel för nybörjaren, det betyder att drönaren alltid flyger i samma riktning från kontrollen sätt. Även om man skulle vrida drönaren 90 grader så ändras inte vad som är fram, bak och sida när man styr via kontrollen. Detta gör det avsevärt enklare att flyga drönaren då man inte behöver hålla koll på vad som är fram och bak på drönaren.

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Motor Børstet
Gimbal 1 aksel
Flytid (min) 7
GPS Nei
Lader USB (inkludert)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr U46

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC U46 Firefly
Din vurdering: