UDIRC UDI008 Gallop

Rating:
87%
  • Liten racer båt på 34cm
  • Själv-vändar funktion
  • Topphastighet 20-25km/h
590,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842357

UDI008 Gallop är en fräck liten RC-båt med en topphastighet på upp till 25km/h! Med en längd på 34 cm tar den sig effektivt fram över vattnet. Kontrollen har hela 100 meters räckvidd och har en smart funktion så att du kan själv vända båten om den kantrar. Båten är utrustad med sensorer vilket gör att den enbart funkar när den är i kontakt med vatten.

En RC-båt som passar alla!
UDI008 Gallop är enkel att köra och är utrustad med 2,4gHz radio vilket gör att man kan köra flera samtidigt utan det blir signal störningar och räckvidden blir bättre. Så samla ett gäng och raca flera båtar samtidigt - hur kul som helst!

Ready-to-run
UDI008 Gallop levereras ready-to-run, vilket innebär att du har allt du behöver för direkt ge dig ut och köra. Du behöver bara ladda upp batteriet som medföljer, placera det i båten och sätta 4 st AA-batterier i kontrollen (ingår ej). Sedan är du redo att ge dig ut och möta vågorna! Batteriet som medföljer är ett uppladdningsbart 1100 mAh 7,4V Li-Ion-batteri. En laddning räcker till cirka 10 minuters körning. Batteriet laddas enkelt upp genom att ansluta den medföljande USB-kabeln.

Säker körning
När du kör med Gallop så kan du känna dig trygg med att båten alltid kommer hem igen. Det finns funktioner på radio-kontrollen som varnar om båtens batteri håller på att ta slut, eller om du är på väg att köra för långt bort för kontrollens räckvidd. Om båten skulle tippa över och kantra, kan du vända den igen via kontrollen genom att gasa och bromsa några gånger snabbt.

* Båten måste vara i kontakt med vatten för att fungera. Testa alltid att lägg i båten så att du enkelt kan ta upp den om något inte skulle fungera korrekt. -Koppla in batteriet till båten, sätt på locken ordentligt på båten starta kontrollen och lägg båten i vatten testa så att styrningen och gas/broms fungerar som det ska innan du sätter igång och kör.

 

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 344x89x70
Driftsett El
Kjøretid (min) 8
Toppfart (km/t) 20-25
Materiale Støpt plast
Motor Børstet
Skrogtype V-skrog
Lader USB (inkludert)
Batterikontakt Mini-Tamiya
Batteri Li-Ion 7,4V 1100mAh (medföljer)
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI008
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UDI008 Gallop
Din vurdering: