UDIRC UDI1603 Delta

Rating:
90%
  • Liten, fräck Drift Car
  • ESP - Inbyggt justerbart stabiliserings gyro
  • Levereras med driftdäck & vanlig däck
890,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841848

Delta är en äkta klassisk rallybil med hög igenkänningsfaktor. Karossen och färgerna för genast tankarna till rallybanan och man kan riktigt se hur gruset sprutar bakom däcken. Framtill har Delta LED-belysning som gör att du kan köra rally även i mörkret. Det är en mäktigt syn att se Delta komma sladdandes i mörkret med lamporna på.

Väghållning som en rallybil
Delta både ser ut och beter sig som en riktigt rallybil. Med inbyggt ESP, justerbart stabiliseringsgyro, blir väghållningen något alldeles extra.Den här bilen kör du med fördel på grusvägar eller grusplaner, där den verkligen kommer till sin rätt.

Två uppsättningar däck
Delta kommer med riktiga rallydäck, speciellt designade för att köra med på grus. Vill du köra asfaltskörning, kan du byta däck på bilen till racingdäck. Dessa däck följer med när du köper Delta.

Borstad motor och två hastighetslägen
Delta är utrustad med en borstad motor som har två lägen - låg och hög. Använd det låga läget för att få en starkare bil med lägre hastighet. Detta läget är perfekt om du vill köra banor med många svängar och kuperad terräng. Använd det höga läget om du vill få mer fart, vilket lämpar sig för banor med längre raktstäckor.

Skala 1/16
Den här rallybilen är gjord i skala 1/16 och är en relativt liten, men snabb, RC-bil. Den tar sig fram över vägen på ett verklighetstroget sätt och kommer garanterat medföra många roliga timmars körning för hela familjen.

2,4 GHz-kontroll medföljer
Delta levereras ready-to-run, vilket innebär att den kommer färdigmonterad och med allt du behöver för att snabbt komma igång och köra. Komplettera bara med 4 st AA-batterier till kontrollen och kom ihåg att ladda det medföljande uppladdningsbara batteriet innan första körningen. Laddare ingår. Kontrollen är på 2,4 GHz vilket är en frekvens som tillåter flera radiostyrda bilar samtidigt. Samla gänget och raca tillsammans!

 

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/16
Størrelse (LxBxH) (mm) 300x150x100
Modell Drift Car
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 30
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Ion 7,4V 1200mAh (Medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UD1603

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UDI1603 Delta
Din vurdering: