UDIRC UDI1603 Delta brushless

Rating:
100%
  • 1/16 skala borstlös drift bil
  • Topphastighet 40 km/h
  • Levereras med driftdäck & vanlig däck
1300,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842356

Nu kan du uppleva svenska rallyt i RC-format på din egen bakgård! Sladda fram över asfalt eller grus med omåttligt roliga UDI1603 Delta brushless. Den här skala 1/16-bilen har 4WD och bra med power för ge dig en grym körupplevelse. För dig som gillar drift cars är UDI1603 Delta brushless en bil som kommer ge dig möjligheten att utmana dig själv och sätta din körning på prov!

Bra toppfart
Med vår drift car UDI1603 Delta brushless går det verkligen undan! Den här bilen sladdar fram i 40 km/h. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun! Väghållningen är fenomenal tack vare ett system som kallas ESP, electronic stability system. Här får du verkligen valuta för dina körkunskaper. Bilen svarar bra på dina rattutslag och hur du hanterar gasen. Eller shifta till driftdäcken för att sladda runt som en kung i krurvorna eller på raksträckorna!

Fräcka LED-lampor
UDI1603 Delta brushless har supercoola LED-lampor som gör att bilen ser mer realistisk ut när den sladdar fram i skymningsljuset. Karossen är snyggt designad och alla rallyentusiaster kommer känna igen dekoren. Det här är en klassisk rallybil!

Ready- to-run
Vill du kunna komma igång snabbt och köra? Då är vårt koncept ready-to-run perfekt för dig! Packa upp bilen, ladda batteriet och sedan är du redo att ge dig ut och sladda med denna fräcka drift car. Ett 7,4V 1200mAh uppladdningsbart batteri medföljer samt en USB-kabel som du enkelt kopplar in i din mobilladdare eller dator. Du behöver komplettera med 4 st AA batterier till kontrollen.

Ratta som ett proffs
UDI1603 Delta brushless levereras med en 2,4 GHz kontroll, vilket är en kraftfull och robust kontroll som inte riskerar radiostörningar från andra enheter i närheten. Perfekt om du vill kunna tävla mot kompisarna utan att behöva riskera att bilarnas radio stör varandra. Extra kul blir det att sladda med den här bilen på en uppbyggd bana. Ställ ut koner på grusplanen eller asfalten och tävla mot varandra!

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/16
Størrelse (LxBxH) (mm) 300x150x100
Modell Drift Car
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 40
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
ESC 25A
Lader USB (inkludert)
Batteri 7,4V 1200mAh (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke UDI RC
Varemerke delenr UDI1603 PRO
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:UDIRC UDI1603 Delta brushless
Din vurdering: