WLtoys 124016 V2 Habile brushless

Rating:
95%
  • Borstlös motor och 4WD
  • Oljefyllda stötdämpare
  • Topphastighet 65km/h
1990,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842352

Snabb desert racer i skala 1/12 som bjuder på mycket action, fart och körglädje. WLtoys 124016 V2 Habile brushless är en RC-bil som nästan inte kan beskrivas med ord, den bara måste upplevas! Det här är en påkostad bil där ingenting lämnats åt slumpen. Oljefyllda stötdämpare, borstlös motor och 4WD gör detta krutpaket till det självklara valet för dig som bara nöjer dig med det allra bästa.

Fräck LED-belysning
Spana in designen på denna häftiga desert racern. Karossen ingjuter respekt och LED-belysningen framtill skapar en tuff effekt om du kör i skymning eller mörker. Kraftiga däck medföljer, som inte bara ser råa ut, dom ger också optimalt med grepp när du susar fram över grus, sand eller gräs.

Snabbare än konkurrenterna
Gillar du att köra fort? Då kommer du älska WLtoys 124016 Habile brushless! Den här bilen går otroligt fort för att vara en desert racer. Med en toppfart på hela 65 km/h sätts dina körkunskaper verkligen på prov. Här får du en ny utmaning som kräver koncentration. Tävla mot dina kompisar och njut av känslan när du gör en omkörning och lämnar dom andra bakom dig.

Mycket power under karossen
Under karossen på WLtoys 124016 Habile brushless döljer sig många fina detaljer, såsom stötdämpare i toppklass, som gör väghållningen helt fenomenal, även i höga hastigheter. Motorn är en kraftfull borstlös motor som tack vare batteriet på 7,4V och 2200mAh ger bilen rejält med kraft. Batteri och laddare ingår.

Packa upp och kör
Känner du dig sugen på att komma igång och köra redan nu? Med WLtoys 124016 Habile brushless går det på nolltid. Bilen är färdigmonterad. Ladda batteriet i bilen innan första körningen och komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen. Sedan är du redo att ge dig ut och köra. Kontrollen som medföljer sänder på 2,4 GHz, vilket gör att du kan tävla mot andra utan att riskera radiostörningar.

 

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/12
Størrelse (LxBxH) (mm) 360x208x123
Modell Desert Racer
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 65
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 2200mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 124016

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 124016 V2 Habile brushless
Din vurdering:
Tittel