WLtoys 124018 Habile

Rating:
87%
  • LED-Lampor fram
  • Oljefyllda aluminiumstötdämpare
  • Borstad 550 motor, topphastighet 55km/h
1390,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841308

Låt oss presentera en desert racer som lirar i en klass för sig. WLtoys 124018 Habile är en supersnabb bil i skala 1/12 som toppar hela 55 km/h. Under huven rymmer sig en borstad 550 motor & ett 7,4V (2s) Li-Po batteri på 2200mAh. Bilen är dessutom fullproppad med rejäla metalldelar, oljefyllda stötdämpare & fräcka LED-lampor fram, Habile är bilen du vill ha om du vill uppleva tuff och actionfylld körning.

Chassi i metall
Habile har ett robust och tåligt chassi tillverkat i metall. Även dreven i diffarna fram & bak är i metall. Oljefyllda aluminium stötdämpare ser till att ge Habile optimal väghållning även i tuff terräng. Med oberoende fjädring drivs varje hjul oberoende av de andra, vilket gör att bilen tar sig fram med exakt samma teknik som en riktig bil.

Många fräcka detaljer
Inne i kupén sitter två racerförare och rattar bilen. Dessutom sitter det LED-belysning på taket som gör att Habile även syns bra i mörkret. Det ser grymt ut när bilen susar fram i skymningen med ljusen på. Hela kupén kan fällas upp för att komma åt underredet, med motor, servon och batteri.

Ready-to-run
Habile är ready-to-run när du köper den. Den är alltså helt färdigmonterad. Ett uppladdningsbart Li-Po 7.4V-batteri medföljer på hela 2200mAh. Batteriet behöver dock laddas innan första körningen. Laddare medföljer. Till kontrollen behöver du 4 st AA-batterier (medföljer ej). Habile är alltså i princip redo att packas upp och köras!

Justerbar hastighet på kontrollen
Kontrollen som följer med Habile är på 2,4Ghz vilket är en stark frekvens som gör att du kan köra bilen tillsammans med andra bilar utan att riskera radiostörning. Kontrollen har ett reglage (TH.D/R) där du kan justera hastigheten på bilen. En mycket smart funktion om du vill köra mer försiktigt i början. Habile är redo att ta dig med på ett rejält äventyr. Är du redo?

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/12
Størrelse (LxBxH) (mm) 356x208x123
Modell Desert Racer
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 55
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
Motorstørrelse 550
ESC Borstat 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 2200mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 103x34,5x15,5
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 124018

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 124018 Habile
Din vurdering: