WLtoys 12423 Greyhound

  • LED-lampor fram
  • Skala 1/12 (38cm lång)
  • Topphastighet 50km/h

RASKT


FRI FRAKT


MORSOM

800,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841168

Greyhound är en liten tuff RC-bil i skala 1/12 för dig som gillar fart och hög prestanda. Gör dig redo för ett actionfyllt äventyr i kuperad terräng och över tuffa hinder! Den här bilen får garanterat adrenalinet att pumpa. 

Fartfyllt äventyr för hela familjen
Med en justerbar topphastighet på max 50 km/h slår Greyhound de flesta andra bilar på fingrarna. Här går det verkligen undan! Den här bilen passar den mer erfarne föraren såväl som den yngre. Fjärrkontrollen har nämligen en smart funktion som gör att det enkelt går att begränsa topphastigheten. Mycket användbar funktion som gör att alla kan ha glädje av en Greyhound.

Kraftig konstruktion
Konstruktionen är både solid och tålig. Den kraftiga konstruktionen samt stötdämpare med lång fjädringsväg gör den till en utmärkt bil att besegra tuffa hinder med. Skulle du tröttna på terrängen passar denna bil även utmärkt till alla typer av plana underlag, det är då topphastigheten är 50 km/h verkligen kommer till användning. 4-hjulsdriften ger optimal väghållning och kontroll och den tuffa LED-belysningen möjliggör körning även nattetid. 

Komplett paket - ladda batteriet och ge dig ut
Greyhound levereras komplett med laddningsbart batteri och en USB-laddare. Det behövs alltså inte någon specifik laddare, utan det går bra att koppla in USB-sladden i exempelvis en dator. Kontroll medföljer med plats för 4 st AA-batterier (ingår ej). Bilen är färdigmonterad och behöver bara packas upp ur kartongen och batteriet laddas. Sedan kan du ge dig ut och köra. Många roliga och händelserika stunder väntar med Greyhound!

Mer informasjon
Vekt (kg) 1.7
Farge Rød
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/12
Størrelse (LxBxH) (mm) 420x240x200
Modell Short Course
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 50
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
ESC Borstat 3-in-1
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 12423
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys 12423 Greyhound
Din vurdering: