WLtoys 12427B TNT

Rating:
78%
 • LED-lampor fram & bak
 • Fräck upplyst display på kontrollen!
 • Topphastigheten 45km/h är justerbar
 • 1090,-
  Tilgjengelighet: På lager
  Delenr
  841281

  Gör dig redo för ett actionfyllt äventyr i kuperad terräng och över tuffa hinder! Den här bilen får garanterat adrenalinet att pumpa. Across TNT är en liten tuff RC-bil i skala 1/12 för dig som gillar fart och hög prestanda.

  Fartfyllt äventyr för hela familjen
  Med en justerbar topphastighet på max 45 km/h slår Across TNT de flesta andra terrängbilar på fingrarna. Här går det verkligen undan! Den här bilen passar den mer erfarne föraren såväl som den yngre. Fjärrkontrollen har nämligen en smart funktion som gör att det enkelt går att begränsa topphastigheten. Mycket användbar funktion som gör att alla kan ha glädje av en Across TNT.

  Kraftig konstruktion för tuff körning
  Konstruktionen är både solid och tålig. Across TNT har en stel bakaxel samt 4-hjulsdrift för mer optimal väghållning och kontroll. Tuff LED-belysning fram och bak, själva LED-belysningen är mycket batterisnål och har en liten påverkan på den totala batteriförbrukningen.

  Fräck kontroll med display
  Across TNT levereras med en 2,4Ghz kontroll/sändare vilket gör att man kan köra flera samtidigt utan att det blir störningar. Justera även enkelt ner hastigheten på bilen via kontrollens TH.D/R reglage. Utöver detta är även kontrollen utrustad med en fet display på toppen som visar inställningar, hur mycket kraft bilen får vid gas eller varför inte se hur mycket batteri kontrollen har kvar.

  Sätt den på prov och upplev fartfylld action
  Across TNT har ett stabilt och tåligt chassi. Den långa hjulupphängningen gör så att bilen tar sig fram över de allra svåraste hindren. Svängjusteringen är helt steglös vilket gör att körkänslan kommer fram på ett naturligt sätt. Låt Across TNT sätta dina körkunskaper på prov. Bygg banor, bygg hopp och testa dina gränser. Den här bilen tål att slå runt och att landa lite hur som helst.


  Komplett paket - ladda batteriet och ge dig ut
  Across TNT levereras komplett med laddningsbart batteri och en USB-laddare. Det behövs alltså inte någon specifik laddare, utan det går bra att koppla in USB-sladden i exempelvis en dator eller ett annat utag som levererar 5V 2A. Kontroll medföljer med plats för 4 st AA-batterier (ingår ej). Bilen är färdigmonterad och behöver bara packas upp ur kartongen och batteriet laddas. Sedan kan du ge dig ut och köra. Många roliga och händelserika stunder väntar med Across TNT!

   

   

  Mer informasjon
  Levereras som Ready-to-run (RTR)
  Egnet for Nybegynner
  Skala 1/12
  Størrelse (LxBxH) (mm) 350x230x165
  Modell Desert Racer
  Driftsett El
  Drivning 4WD
  Kjøretid (min) 10
  Toppfart (km/t) 45
  Justerbar hastighet Ja
  Motor Børstet
  Motorstørrelse 540
  ESC Borstat 3-in-1
  Lader USB (inkludert)
  Batteri Li-Ion 7,4V 1500mAh (medföljer)
  Batterimål (LxBxH) (mm) 72,5x37x18,75
  Batterikontakt T-kontakt
  Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
  Varemerke WLtoys
  Varemerke delenr 12427B

  Reservdelar och tillbehör till denna produkt

  Skriv din egen produktanmeldelse
  Du omtaler:WLtoys 12427B TNT
  Din vurdering: