Wltoys 144002 Hard

  • Radiostyrd bil i skala 1/14 Monstertruck
  • LED Lampor fram och bak, Oljefyllda stötdämpare
  • Kraftig borstad 550motor & 4WD
1299,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
842351

Radiostyrd Monstertruck – Wltoys 144002 Hard

Är du redo för RC action? Med RC Bilen Wltoys 144002 Hard erbjuds du en fartfylld körupplevelse med gruset som sprutar bakom de kraftiga monstertruck-däcken. Den här bilen klarar av att forcera tuff terräng och den gör det dessutom i stil och med hög hastighet. Tack vare de oljefyllda stötdämparna och 4-hjulsdriften blir väghållningen helt fenomenal.

Häpnadsväckande topphastighet

Med Wltoys 144002 Hard går det som sagt undan, detta är en RC Monstertruck som för sin storlek är otroligt snabb och rolig att köra. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun när RC bilen susar fram i upp till 50 km/h! 4WD gör att du som förare får maximal kontroll över bilen och du får verkligen utdelning för dina körkunskaper. Det här är en bil som låter dig utvecklas i din körning och som verkligen sätter dig på prov. Är du redo att anta utmaningen?

Rejäla däck och stötdämpare

Wltoys 144002 Hard har kraftiga däck som greppar bra på alla typer av underlag, precis som en RC Monster truck ska ha. Oljefyllda stötdämpare gör att du kan hoppa och ta dig fram över kuperad terräng och ändå behålla väghållningen. RC Bilen är liten och lätt, Wltoys har tryckt in en kraftig borstad 550 motor som ger grymt bra acceleration, här blir skal hastigheten enorm! RC Bilen har fräck LED-belysning både fram och bak för att göra få ett ännu tuffare uttryck.

Ratta RC Bilen som ett proffs med en radiokontroll på 2,4GHz

Wltoys 144002 Hard levereras med en professionell kontroll på 2,4 GHz. Den här frekvensen gör att du kan köra tillsammans med andra utan att riskera radiostörningar. Du kan köra på bana och tävla mot andra! Bygg upp en bana och utmana familj och vänner på radiostyrd bil race! Den här bilen kommer definitivt bli en vass konkurrent i kampen mot dina motståndare. Överlåter du kontrollen till en mindre erfaren förare så kan man ställa ner hastigheten via radiokontrollen, funktionen är enkel att använda det är bara att skruva ner T.H D/R.

Levereras RTR, 99% körklar

Den här RC bilen kommer helt färdigmonterad RTR (Ready-to-run) vilket innebär att du snabbt kan komma igång och uppleva allt det roliga med Wltoys 144002 Hard. Ett Li-Po 7,4V batteri på 1500 mAh medföljer som räcker till cirka 10 minuters fartfylld körning. Du laddar batteriet med den medföljande USB-kabeln. Det enda som behövs kompletteras med är 4 st AA-batterier till radiokontrollen. Vi rekommenderar att man köper med våra kraftiga uppladdningsbara AA batterier som passar perfekt till RC.

Kolla in videos med Wltoys 144002 Hard - RC Monstertruck

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Skala 1/14
Størrelse (LxBxH) (mm) 310x240x140
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 50
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
Motorstørrelse 550
Lader USB (inkludert)
Batteri 7,4V 1500mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr 144002

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Wltoys 144002 Hard
Din vurdering:

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Här hittar du passande batterier och/eller laddare till denna modell