WLtoys A333 Victorious

Rating:
68%
  • Skala 1/12 (38cm lang)
  • Toppfart 25 km/t
  • Store tunge dekk
590,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841083

Har du sett en fräckare RC-bil? Victorious är lika häftig som namnet antyder. Det här är en snabb truggy med kraftiga däck och 2-hjulsdrift. Sladda fram över grusplanen i en hastighet på upp till 25 km/h! Mycket nöje för hela familjen - stor som liten.

En bil för alla underlag
Victorious är som sagt en så kallad stadium. Det är en blandning mellan monster truck och buggy. Här får du alltså det bästa av två världar. Susa fram över den öppna terrängen och parera större hinder när dom dyker upp. Bilen är 38 cm lång och de kraftiga däcken klarar av förvånansvärt hård terräng.

Superfräck design
Det här är en bil som sticker ut från mängden. Den snyggt lackade karossen, färgkombinationerna och vingen där bak, skapar en riktigt fräck bil. Hjulen är upphängda med stötdämpare för att underlätta vid körningen.

Packa upp, ladda, kör!
Vill du komma igång snabbt och köra med din Victorious? Det kan du! Bilen levereras komplett och färdigmonterad med allt du behöver. Komplettera med 4 st AA-batterier till kontrollen. Du packar upp bilen, laddar batteriet och sedan kan du ge dig ut på äventyret!

Medföljande batteri till bilen
Victorious kommer med ett uppladdningsbart batteri på 1000 mAh och 6,4V. Batteriet räcker till cirka 10 minuters körning. När batteriet behöver laddas så gör du det i närmsta USB-uttag som kan leverera 5V 2A. Den här bilen har nämligen en USB-laddare som medföljer. Superenkelt och smidigt!

Mycket bil för pengarna
Victorious har en borstad elmotor som ger bra med kraft och fart. Bilen är i skala 1/12 och är således en mellanstor RC-bil. Vikten ligger på stadiga 1,2 kg, vilket gör att bilen står stadigt på marken. Det här är en bil som både ser tuff ut och beter sig därefter. Gillar du att filma actionfyllda racingvideos? Då kommer Victorious bli din nästa filmstjärna!

Victorious

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/12
Størrelse (LxBxH) (mm) 380x275x190
Modell Truggy
Driftsett El
Drivning 2WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 25
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri 1000mAh 6,4V Li-Ion
Batterimål (LxBxH) (mm) 54,5x37,5x19,2
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr A333
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys A333 Victorious
Din vurdering: