WLtoys K969 Woodrat

Rating:
82%
  • 4-hjulsdrift
  • Toppfart 30km/t
  • Skala 1/28 (18cm lang)
690,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841182

Driftingbil i skala 1/28. Woodrat har 4-hjulsdrift och riktiga driftingdäck som gör att du kan sladda omkring hemma på vardagsrumsgolve! Bilen är bara 18 cm lång, men under karossen döljer sig en robust och kraftfull konstruktion. Med en topphastighet på hela 30 km/h utlovar Woodrat både fart och action!

Metalldelar som tål det mesta
Aluminiumchassit och den stabila hjulupphängningen gör att Woodrat, sin lilla storlek till trots, ger ett mycket moget intryck. Woodrat är helt enkelt en smidig liten bil. Här får du chansen att sladda fram över golvet och ju skickligare du blir på att köra, desto snabbare kommer du kunna ta kurvorna. En körglädje som bara kommer växa sig starkare och starkare.

Riktiga driftdäck
Woodrat är utrustad med riktigt grymma driftdäck, vilket är däck som är gjorda för att greppa minimalt. Här kör du hela tiden i sladd. Kontrollen är rejäl och ligger på 2,4 GHz, vilket gör att det inte blir några störningar i radiosändningen, något som annars kan vara vanligt på andra mindre bilar. Driftingbilar är oslagbara när det gäller racing. Samla familjen eller kompisarna och tävla mot varandra. Gör upp en liten bara inomhus och sedan är ni redo för race!

Levereras med uppladdningsbart batteri
Den här bilen levereras med ett monterat 400mAh Li-Po-batteri. Batteriet laddas enkelt upp med hjälp av den medföljande USB-kabeln. Körtiden på en laddning är cirka 20 minuter. Sedan behöver batteriet laddas innan du kan sladda vidare igen.

Färdigmonterad och startklar
Woodrat levereras ready-to-run, vilket innebär att du bara behöver ladda batteriet och sedan kan du börja köra. Bilen är komplett och färdigmonterad. Kontrollen har plats för 4 st AA-batterier (medföljer ej). Woodrat är en prisvärd liten driftingbil där du får mycket bil för pengarna. Gör dig redo att sladda som aldrig förr med detta krutpaket i miniatyr. Woodrat är en bil som bara måste upplevas!

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner, Erfaren
Skala 1/28
Størrelse (LxBxH) (mm) 180x75x60
Modell Drift Car
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 20
Toppfart (km/t) 30
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 400mAh (medföljer)
Batterimål (LxBxH) (mm) 48x15x14,4
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr K969

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys K969 Woodrat
Din vurdering: