WLtoys XK A120 Airbus A380

  • 360° flip funktion
  • Lätt att kontrollera för nybörjare
  • Stor, stöttåligt flygplan (spännvidd 51cm)

RASKT


MORSOM

600,-
Tilgjengelighet: Ikke på lager
Delenr
841295

Superfräck skalamodell av den klassiska flygplansmodellen A380 från Airbus. Nu kan du också ratta spakarna på detta ikoniska flygplan och se hur det majestätiskt glider fram genom luften. 

Mycket stöttåligt flygplan
Airbus A380 är tillverkad i kompositmaterial vilket gör den mycket tålig för stötar. Flygplanet väger inte mycket och det kommer således inte bli några våldsamma krascher mot marken. Det här är ett perfekt flygplan för dig som vill testa på att flyga radiostyrt flygplan!

2,4GHz kontroll
Detta flygplan kommer med en avancerad 2,4GHz kontroll som gör det till en ren fröjd att flyga planet. Frekvensen tillåter dessutom flera plan att flyga samtidigt, utan att man riskerar någon radiostörning mellan enheterna. Samla gänget och flyg tillsammans. En aktivitet som är både rolig och social.

En vinge för enkel kontroll
Flygplanskroppen på Airbus A380 är en solid kropp med en sammanhängande vinge. Det gör planet enkelt att flyga. Du kan kontrollera rodret på bakvingen för att styra planet vertikalt. När du styr planet horisontellt, gör du det genom att man minskar på motorkraften på respektive sida av planet.

Inbyggt gyroskop
Airbus A380 har ett inbyggt gyroskop som gör planet väl balanserat i luften. Gyroskopen har 6 axlar och gör så att planet glider fram genom luften utan att vobbla. Du kan fokusera på att navigera planet medan planet ser till att hålla sig på rätt kurs.

Allt ingår
Du kommer igång och flyger med din Airbus A380 på nolltid! Allt du behöver ingår. Du får ett uppladdningsbart Li-Po-batteri på 300 mAh som ger en bra flygtid. Du laddar enkelt upp batteriet innan din första flygning med hjälp av den medföljande laddaren. Till kontrollen behöver du 6 st AA-batterier (ingår ej).

Mer informasjon
Vekt (kg) 0.8
Levereras som Ready-to-fly (RTF)
Egnet for Nybegynner
Størrelse (LxBxH) (mm) 515x490x150
Span 515
Rekkevidde (m) 200
Modell Airplane
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 8
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 3.7V 300mAh (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr A120
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys XK A120 Airbus A380
Din vurdering: