WLtoys XK A160 J3 Skylark

Rating:
56%
  • Utrustad med borstlös motor
  • Inbyggt gyroskop för ökad stabilitet
  • Klassiskt flygplan i radiostyrt format

RASKT


MORSOM

1300,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841298

Klassiskt flygplan i radiostyrt format med 4-kanals kontroll! Här får du ett radiostyrt flygplan som flyger smidigt genom luften. Planet har ett inbyggt gyroskop för att balansera planet. Det innebär att planet ligger stabilt i luften och att du kan flyga framåt genom att enbart hålla inne gasen.

Styrning på både stort och litet roder
J3 Skylark har två roder som du kan styra via kontrollen. Dels det lilla rodret men också det stora rodret. Det lilla rodret passar perfekt om man vill styra planet i lugna, stora och fina svängar. Det här är optimalt för nybörjare. Mer avancerade manövrar går att göra med det större rodret. Då kan man exempelvis göra spiraler med planet!

Lätt vikt och robust konstruktion
J3 Skylark väger bara 143 gram! Planet är tillverkat i EPP-material och är mycket tåligt. Du kan flyga hela 200 meter bort och fortfarande ha radiokontakt med planet. Kontrollen sänder på 2,4GHz, vilket är en bra frekvens om man vill kunna flyga tillsammans med andra, utan att riskera radiostörningar.

Uppladdningsbart batteri medföljer
När du köper J3 Skylark så följer det med ett uppladdningsbart 7,4V 500mAh batteri. Laddningstiden är cirka 60 minuter för att uppnå 6 minuters flygtid. Det här flygplanet har en borstlös 1405-motor som ger bra med kraft till planet. Flygplanet flyger faktiskt häpnadsväckande snabbt genom luften.

Fräck plan för den erfarne
J3 Skylark är ett lite större plan i katergorin "litet-plan", kräver att man har lite flygkunskaper sedan tidigare. Planet har en härlig design som för tankarna till 40-talet och de flygplansmodeller som var populära då. Här får du uppleva radiostyrt flyg när det är som bäst. Vingspannet på detta plan är hela 65 cm, så du ser det knallgula planet klart och tydligt på himlen. Med J3 Skylark får du garanterat många och roliga stunder!

För att komma igång
Planet levereras i delar, och kräver att man själv montear i hop det. Du behöver även komplettera med 4s AA batterier till kontrollen.

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Span 650
Rekkevidde (m) 200
Kjøretid (min) 10
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 500mAh (medföljer)
Batterikontakt JST 2-pin
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (4xAA)
Varemerke WLtoys
Varemerke delenr A160
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:WLtoys XK A160 J3 Skylark
Din vurdering: