Xinlehong 9125 Sprint

Rating:
77%
  • 6st stötdämpare
  • Dubbla motorer
  • Hög och låg hastighetsläge
1090,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841249

Här har vi ett monster i dubbel bemärkelse. Sprint är en monster truck som tar sig fram över terrängen likt ett monster. Och dessutom med dubbla motorer! Med en längd på 35 cm, är denna skala 1/10-bil stor nog att ta sig fram även över mycket kuperad terräng. Med 6 stötdämpare, 4 bak och 2 fram, samt stora mönstrade däck, är Sprint någonting utöver det vanliga när det kommer till att manövrera fram över kuperat underlag i hög hastighet.

Förstärkt chassi
Sprint är tillverkad för att tåla hård körning. Chassit är förstärkt med metallplattor både fram och bak. Detta skyddar bilen mot kraftiga stötar. Elektroniken är fuktskyddad på ett innovativt sätt genom en näst intill total förslutning som ser till att ytterst få delar är exponerade för fukt.

4-hjulsdrift
Sprint har en topphastighet på 40 km/h och har självklart 4-hjulsdrift. Det här ger en bra väghållning och ser till att hålla bilen på banan även när underlaget är kraftigt kuperat. De dubbla borstade motorerna ger bra med kraft åt bilen, vilket märks tydligt när man kör uppför branta backar. Däcken är skumfyllda och kraftiga och lämnar fräcka spår i gruset.

2,4 GHz kontroll
Den här bilen levereras med en 2,4 GHz kontroll med plats för 4 st AA-batterier (medföljer ej). På kontrollen kan du justera hastigheten så att maxfarten blir lägre. Det här är en smart funktion att använda om exempelvis en mindre erfaren förare vill köra med bilen. Kontrollen ligger på en tillräckligt hög frekvens för att du ska kunna köra bilen med andra bilar i närheten. Perfekt om du vill tävla mot kompisarna!

Ready-to-run
Sprint är färdigmonterad och redo att köras. Packa upp bilen och ladda det medföljande uppladdningsbara batteriet med USB-laddaren (medföljer).Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/10
Størrelse (LxBxH) (mm) 345x305x165
Modell Monster Truck
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 45
Justerbar hastighet Ja
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 1600mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Xinlehong
Varemerke delenr 9125

Reservdelar och tillbehör till denna produkt

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Xinlehong 9125 Sprint
Din vurdering: