Xinlehong Q903 Serval brushless

  • Snabb radiostyrd bil i skala 1/16
  • Borstlös motor och 4-hjulsdrift
  • LED-Lampor fram, Hög och låg hastighetsläge
1399,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841251

Snabb liten radiostyrd bil i skala 1/16

Xinlehong Q903 Serval brushless är en superfräck liten radiostyrd truggy i skala 1/16 som garanterat sätter dina sinnen på prov! Här får du hög fart och snabb acceleration med den borstlösa motorn, topphastighet på hela 50 km/h blir det aldrig tråkigt att köra RC bil. Utmana dig själv och dina vänner på fartfylld körning. Gör upp banor, bygg hopp och testa gränserna. Serval är en utvecklande RC bil som tål tuff körning.

Robust konstruktion

Den här radiostyrda bilen har en mycket robust konstruktion. Vad sägs som metall drivaxlar och en wheelie bar som gör att du kan köra upp på bakhjulen utan att riskera att slå runt? Det är en ren fröjd att se Q903 Serval flyga fram på bakhjulen med gruset sprutandes efter sig.

Många snygga detaljer

Xinlehong Q903 är full av fräcka små detaljer, som LED-belysning fram. Mycket effektfullt när det skymmer! Framrutan och en stor del av karossen är genomskinlig, så att du kan se all den imponerande elektroniken som döljer sig under huven.

En radiostyrd bil för alla

Med 4-hjulsdrift och kraftiga däck, är Q903 stabil RC bil på vägen. Kontrollen är på 2,4 GHz, vilket innebär att den är stark och klarar av att ha andra bilar i närheten utan att riskera radiostörning. Kontrollen har också en justerbar hastighetsinställning, där du kan minska den maximala hastigheten på RC bilen. Perfekt för en mindre erfaren förare.

Levereras RTR, 99% körklar

Xinlehong Q903 Serval kommer färdigmonterad och redo att packas upp. Det enda du behöver göra innan du kan ge dig ut på vägarna, är att ladda det medföljande batteriet. En USB-laddare medföljer för enkel och smidig laddning. Kontrollen behöver 4 st AA-batterier (medföljer ej), vi rekommenderar att man köper med kraftiga uppladdningsbara AA batterier från Modr, perfekt för RC! Så vad väntar du på? Beställ din Q903 redan idag och upplev radiostyrt när det är som allra bäst. På grusplanen, på gräsmattan eller på asfaltsvägen. Q903 Serval antar utmaningen på alla underlag!

Kolla in videos på Xinlehong Q903

Specifikationer

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Erfaren
Skala 1/16
Størrelse (LxBxH) (mm) 270x235x130
Modell Truggy
Driftsett El
Drivning 4WD
Kjøretid (min) 15
Toppfart (km/t) 50
Justerbar hastighet Ja
Motor Børsteløs
Lader USB (inkludert)
Batteri Li-Po 7,4V 1000mAh (medföljer)
Batterikontakt T-kontakt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (3xAA)
Varemerke Xinlehong
Varemerke delenr Q903

Här hittar du passande reservdelar till denna modell

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Xinlehong Q903 Serval brushless
Din vurdering:

Här hittar du passande tillbehör till denna modell

Här hittar du passande batterier och/eller laddare till denna modell