Zingo

Rating:
85%
  • Topphastighet på 15 km/t
  • Liten och smidig buggy (11,5cm lång)
  • Balanserat chassi med fungerande stötdämpare

RASKT


MORSOM

300,-
Tilgjengelighet: På lager
Delenr
841278

Superliten så kallad micro-off-road-bil. Denna bil är i skala 1:32 och bara 11,5 cm lång! 2-hjulsdriften gör att du kan sladda fram över underlaget. Bilen kan med fördel köras inomhus då den kräver relativt lite körutrymme. Topphastigheten är på 15 km/h, vilket är snabbt för en så här liten bil! Bra med fartkänsla för pengarna!

RC i miniformat
Zingo må vara liten till storleken. Men under karossen döljer sig mycket teknik. Superkul att raca på vardagsrumsgolvet eller utomhus på plant underlag. Gör upp en liten bana och träna på att sladda fram genom kurvorna. Med lite träning kan man bli riktigt skicklig och kapa sina varvtider. Varför inte samla familjen eller vännerna och se vem som kan köra snabbast?

Ready-to-run
Den här bilen är enkel att komma igång och köra med. Den är helt färdigmonterad och redo att köras. Första gången du använder bilen behöver du först ladda batteriet. Ett uppladdningsbart batteri sitter inbyggt i Zingo. För att ladda batteriet använder du den medföljande USB-kabeln. Kabeln kan anslutas till valfritt USB-uttag, såsom en telefonladdare eller dator. Till kontrollen behöver du AA-batterier (ingår ej).

Sladda, hoppa och spinn loss
Med Zingo får du allt du kan önska av en RC-bil, men till ett fantastiskt pris och i ett litet format. Bilen väger bara 0,34 kg. Du kan bygga mindre hopp och se hur Zingo flyger fram genom luften. Stötdämparna hjälper till i landningen och håller bilen på banan. I och med att bilen är 2-hjulsdriven så är det mycket enkelt att sätta sladd på bilen och ta kurvor i kontrollerad sladd. Det här kräver dock viss övning. Zingo är en perfekt bil för dig som vill köra inomhus eller för dig som vill testa på RC i miniformat.

 

Mer informasjon
Levereras som Ready-to-run (RTR)
Egnet for Nybegynner
Skala 1/32
Størrelse (LxBxH) (mm) 115x75x48
Modell Buggy
Driftsett El
Drivning 2WD
Kjøretid (min) 10
Toppfart (km/t) 10
Justerbar hastighet Nei
Motor Børstet
Lader USB (inkludert)
Batteri Inbyggt
Batteri for kontrollen Ikke inkludert (2xAA)
Varemerke Zingo
Varemerke delenr 9115A
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Zingo
Din vurdering: